Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Luna Optics LN-EIR940-2 LED IR Illuminator 450mW
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Luna Optics LN-EIR940-2 LED IR Illuminator 450mW

De LN-EIR940-2 LED IR Illuminator 450mW van Luna Optics is een uiterst krachtige 940nm infraroodversterker die u kunt gebruiken met alle digitale nachtkijkers van Luna Optics (en ieder ander nachtzichtapparaat met een 1/4" schroefdraad-aansluiting). De infraroodversterker beschikt over een volledige X/Y afstelling, flood/focus modus en vrij instelbare intensiteit. De LN-EIR940-2 zorgt voor een:

• aanzienlijke vergroting van de kijkafstand
• vergroting van de nauwkeurigheid bij het identificeren van objecten
• veel betere herkenning van de kleinste details
• onzichtbare infraroodgloed en -straal
• effectieve afstand i.c.m. Gen-2 tot wel 300m
• effectieve afstand i.c.m. Gen-3 tot wel 500m

De infaroodstraal heeft een golflengte van 940nm. Van dit type IR Illuminators is de infraroodgloed onzichtbaar, ook wanneer er direct in de IR-bron wordt gekeken. De hoek van de infraroodstraal is vrij instelbaar van 3 graden (focus) tot 6 graden (flood). Hiermee kunt u dus een groter of juist kleiner gebied van de omgeving 'verlichten'. Het apparaat heeft tevens een volledige X- en Y-as instelling, om er zeker van te zijn dat de infraroodstraal zich precies in het midden van het gezichtsveld bevindt. Tevens kunt u de intensiteit bepalen van 0,5mW tot 450mW.

Middels de inbegrepen adapter bevestigt u de IR Illuminator eenvoudig aan de 1/4" schroefdraad-aansluiting van uw nachtkijker. Alle digitale nachtkijkers van Luna Optics (zie optionele accessoires) beschikken over meerdere 1/4" aansluitingen, waardoor het mogelijk is om de infraroodversterker aan te sluiten terwijl u de Luna Optics nachtkijker op een statief hebt geplaatst. De minimale gebruiksduur met één CR123A-batterij bedraagt drie uur (gemeten bij continu vol vermogen).

Toepassing Luna Optics LN-EIR940-2

Deze infraroodstraler is een onmisbaar hulpmiddel voor jagers en andere veeleisende gebruikers, voor wie het essentieel is dat de infraroodgloed en -straal altijd onzichtbaar is. Dieren en mensen kunnen een zichtbare gloed namelijk op korte afstand detecteren. Bij professionele doeleinden kunt u deze infraroodversterker bijvoorbeeld inzetten voor activiteiten van defensie en rechtshandhaving.

Er zijn twee typen infraroodversterkers beschikbaar met een golflengte van 940nm of 850nm. Daarbij kunt u als vuistregel aanhouden:

• u kiest een 940nm infraroodversterker als de infraroodgloed beslist onzichtbaar moet zijn
• u kiest een 850nm infraroodversterker als u het grootste bereik wilt hebben

Overige specificaties:

- Afmetingen: 127 x 30 x 38mm
- Gewicht: 100 gram

Levering:

  • 1x Luna Optics LN-EIR940-2 LED IR Illuminator 450mW (voor 1/4" schroefdraad)
  • 1x Male 1/4" schroefdraad-adapter
  • 1x Tool t.b.v. afstellen IR-straal
  • 1x Draagtas (riemholster)

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 429,00


Artikelnummer:Help411447
Merk:HelpLuna Optics
Type accessoire:HelpInfraroodversterker
Accessoires voor:HelpLuna Optics Digitale Nachtkijkers

Luna Optics: Quality you can see... Even in the dark!

Luna Optics is een innovatief merk met nachtzichtapparaten dat u de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt biedt. Wanneer u een Luna Optics kijker gebruikt, voelt en ziet u direct de kwaliteit. Bovendien weet u dat u een betrouwbaar product in handen hebt dat voor een eerlijke prijs wordt geproduceerd en aangeboden. Zo betaalt u nooit teveel!

Door continu nieuwe ontwikkelingen en technologieën toe te passen biedt Luna Optics een unieke ervaring voor u. Zo introduceerden zij als één van de eerste merken in de markt de dag- en nachtkijkers. En is inmiddels is een hele lijn met Gen.3 nachtkijkers voorzien van een HD AMOLED-Q display voor een ongeëvenaarde helderheid en resolutie.

Het unieke is: bij Luna Optics hoeft deze kwaliteit helemaal niet veel te kosten.

Ga hier direct naar alle nachtkijkers van Luna Optics!