Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf SiOnyx Oculairdop voor Aurora Serie
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Oculairdop voor Aurora Serie

Met deze oculairdop verandert u uw Sionyx Aurora in een echte monoculaire nachtkijker. Deze rubberen eyecup zorgt voor een nog hoger kijk-comfort en zorgt er bovendien voor dat er geen licht meer kan 'lekken'. De flexibele oogschelp is op maat gemaakt en kan worden gebruikt met de volgende modellen: 

- Sionyx Aurora SPORT
- Sionyx Aurora BLACK
- Sionyx Aurora STANDARD / CLASSIC
- Sionyx Aurora PRO
- Sionyx Aurora PRO EXPLORER

U bevestigt deze eyecup door het standaard plastic oculair van de camera te verwijderen. Vervolgens bevestigt u deze eyecup aan de camera, afgestemd op uw linker of rechter oog.

Toepassing Sionyx Aurora Oculairdop

Met deze oogschelp zorgt u ervoor dat u tijdens observaties geen last hebt van omgevingslicht. Bovendien kunnen anderen u ook niet zien, omdat er geen omgevingslicht meer 'lekt'. Essentieel tijdens tactical toepassingen en airsoft. Deze oculairdop is onmisbaar om uw Sionyx nachtkijker handsfree te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld middels een helm of headset (zie optionele accessoires).

Levering:

  • 1x Rubberen Oculairdop voor Aurora Serie

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 24,95


Artikelnummer:Help504123
Merk:HelpSiOnyx
Type accessoire:HelpOverig
Accessoires voor:HelpSiOnyx Aurora-serie

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING