Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramOP=OP
f Falcon Eyes Autopole AP-4500H H 1,50/4,50 m Demo
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Autopole AP-4500H H 1,50/4,50 m Demo

Demo model. Dit product is enkel ter demonstratie op een beurs gebruikt. Doos beschadigd, product verkeert in nieuwstaat.

De Falcon Eyes Autopole AP-4500H is een stevige, professionele autopole welke makkelijk te bevestigen is tussen vloer en plafond of tussen twee wanden. Deze universele autopole wordt geleverd in drie delen (waarvan één uitschuifbaar is), waardoor de hoogte is in te stellen tussen 150 en 450 cm. Daarnaast is de autopole voorzien van twee stempelkussens om vloer en plafond niet te beschadigen, zodat u deze makkelijk en veilig kunt inzetten.

Specificaties Falcon Eyes Autopole AP-4500H

De AP-4500H is in aluminium uitgevoerd waardoor hij licht van gewicht is en dus gemakkelijk mee te nemen is. In combinatie met de optionele Falcon Eyes Super Klem CL-22 kunt u er allerlei studioapparatuur op aansluiten. Voor extra stevigheid kan de AP-4500H uitgebreid worden met de optionele Falcon Eyes AP-HT voet. Deze uitbreidingen kunt u vinden bij de "Optionele Accessoires".

Levering:

  • 1 x Autopole

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 99,95 voor € 69,95


Artikelnummer:Help8004482
Merk:HelpFalcon Eyes

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod