Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramOP=OP
f Falcon Eyes Flexibel Waterproof LED Paneel RX-48TDX II 60x120 cm Demo
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Flexibel Waterproof LED Paneel RX-48TDX II 60x120 cm Demo

Demomodel. Dit artikel betreft een gerepareerd product. Enkele LED's op het paneel zijn vervangen. De kritische kijker zal het opvallen als hij naar het paneel kijkt. Het verandert niks aan de werking van dit product en is niet terug te zien in de belichting. 

De Falcon Eyes RX-48TDX II is een flexibel, waterproof LED-paneel dat geleverd wordt met een softbox, diffuusdoek en honingraat. De lamp is bi-color, levert een vermogen van 300 Watt en geeft u ook de mogelijkheid om verschillende thema-effecten in te stellen. U kunt de RX-48TDX II in iedere positie vouwen en zowel op netstroom als accu gebruiken. Kortom: de perfecte lamp voor gebruik op iedere locatie.

Op het flexibele paneel bevinden zich 1512 kleine LED-lampjes (756x wit en 756x geel). Hiermee kunt u de kleurtemperatuur aanpassen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). U stemt de kleurtemperatuur eenvoudig af op het omgevingslicht, voor een natuurlijk resultaat. De lamp levert stabiel licht zonder flikkeringen. Ook kunt u traploos meer of minder vermogen toevoegen, tot een maximum dus van 300W. Om het licht te verzachten kunt u de softbox en diffuusdoek gebruiken. Om het licht juist meer te sturen kunt u gebruikmaken van de honingraat. Deze accessoires worden standaard meegeleverd in deze set. Tot slot kunt u gebruikmaken van 9 thema-effecten - zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht - om situaties levensecht na te bootsen.

Het flexpaneel is geschikt voor gebruik in uw studio (netstroom) en op locatie (met optionele V-mount accu). De lamp wordt geleverd met een X-bracket met universele spigotaansluiting. Hierdoor kunt u de RX-48TDX II op ieder gangbaar lampstatief plaatsen.

Is de RX-48TDX II echt waterproof?

Het LED-paneel is bestand tegen een onderdompeling in water gedurende 30 minuten, getest tot maar liefst 30 meter diepte. In deze serie is alleen de RX-18TDX II officieel waterdicht gecertificeerd (IPX8), dus deze lamp is op dit moment nog niet gecertificeerd. Echter is hij wel exact hetzelfde gebouwd. Houd er wel rekening mee dat de meegeleverde control unit niet waterdicht is, maar met behulp van een waterdichte verlengkabel (bijvoorbeeld de SP-XC04: zie optionele accessoires) kunt u de LED-mat toch onderwater gebruiken.

Toepassing Falcon Eyes RX-48TDX II

De LED-lamp van Falcon Eyes is flexibel in meerdere opzichten. Wat direct opvalt is dat de lamp in 360 graden vouwbaar is, waardoor u objecten met één lamp toch uit meerdere hoeken kunt belichten. Maar de lamp is ook voor tal van toepassingen inzetbaar. Denk aan portretfotografie of juist een videoproductie, waar u gebruik kunt maken van de thema-effecten. Wetende dat de lamp waterproof is, kunt u de RX-48TDX II ook probleemloos gebruiken in regenachtige omstandigheden, bijvoorbeeld tijdens een interview.

Wist u dat u ook meerdere lampen centraal en draadloos kunt aansturen? Dit kan op de volgende manieren:

• Draadloze bediening van één of meerdere lampen middels RC-5B afstandsbediening (optioneel verkrijgbaar)
• Centrale bediening van meerdere TDX-lampen vanaf één control unit (instellen op kanaal A/B/C/D)
• Centrale bediening van meerdere TDX-lampen met behulp van DMX

Let op; daar dit een demo model is heeft dit product 6 maand garantie.

Levering:

 • 1x Falcon Eyes RX-48TDX II LED-paneel 45x120 cm
 • 1x X-bracket
 • 1x Softbox RX-48OB II
 • 1x Diffuusdoek
 • 1x Honingraat
 • 1x Kantelbare bracket
 • 1x Control unit
 • 1x Antenne
 • 1x Netstroomkabel
 • 1x Handleiding
 • 1x Draagtas

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.469,00 voor € 999,00


Artikelnummer:Help8004575
Merk:HelpFalcon Eyes
Garantie:Help6 maanden

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod