Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramOP=OP
f StudioKing Daglicht Set PK-SB608K 2x85W Demo
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

StudioKing Daglicht Set PK-SB608K 2x85W Demo

Demo model. Dit product is ter demonstratie gebruikt en heeft een aantal kleine gebruikssporen. 

De PK-SB608K set van StudioKing is een complete oplossing voor het creëren van een natuurlijke belichting. Dit zorgt voor een perfect plaatje bij het opnemen van interviews en presentaties. De kleurtemperatuur van 5500K zorgt voor een mooi daglicht. Ook voor het maken van productfoto’s kunt u de PK-SB608K set gebruiken. Doordat de lampen te verplaatsen zijn en u ze in hoogte en hoek kunt verstellen, licht u het onderwerp perfect uit. De set bestaat per octabox uit één daglichtlamp van 85W. De meegeleverde diffuusdoeken zorgen voor een extra zacht licht. Twee degelijke statieven zorgen voor een stabiele basis. Deze hebben een maximale hoogte van 2,07 cm meter. De softboxen hebben een opening van Ø 65 cm.

Vermogen PK-SB608K

Het vermogen van deze spiraallampen kan met een factor 5 vermenigvuldigd worden, ter vergelijking met de lichtsterkte van een gloeilamp. Het vermogen van deze 85W lamp is dus vergelijkbaar met 425W. Let op: er zijn verschillende kwaliteiten en prijsklassen lampen verkrijgbaar. Het is daarom verstandig om de lichtopbrengst (gemeten in LUX) te vergelijken van iedere lamp of merk. De echte lichtopbrengst van deze lamp staat vermeld bij de specificaties, onderaan deze pagina.

Toepassing PK-SB608K

De set is speciaal ontwikkeld voor creatieve filmers en fotografen, die op elke locatie een mooi plaatje willen creëren. U neemt de set in de meegeleverde tas overal mee naar toe, dat extra snel gaat door de inklapbare octaboxen. Naast interviews en productfotografie, is de set ook aan te raden voor vloggers.

Levering:

  • 2x Octabox
  • 2x Spiraallamp 85W
  • 2x Statief
  • 2x Diffuusdoek
  • 1x Tas

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 89,95 voor € 64,95


Artikelnummer:Help8004538
Merk:HelpStudioKing
Staat:HelpLichte gebruikssporen
Toelichting staat:Helpgeen
Garantie:Help6 maanden

StudioKing

StudioKing

Koninklijke prijs-/kwaliteitsverhouding in uw fotostudio!

StudioKing is een Nederlands merk met een sterk kernassortiment van populaire producten op het gebied van studiofotografie.

Het merk StudioKing kenmerkt zich door een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt u hoogwaardige fotostudio artikelen voor een lage prijs. Het assortiment wordt samengesteld door Benèl BV, één van de grootste distributeurs op het gebied van fotostudio artikelen in Europa.

Direct naar het StudioKing aanbod.