Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTip
f Carson Kids Outdoor AdventurePack
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Carson Kids Outdoor AdventurePack

De Carson Kids Outdoor AdventurePack is alles voor de kleine ontdekker die graag naar buiten gaat. Deze juniorset is voorzien van lichtgewichte accessoires zoals een verrekijker, zaklamp, fluitje, kompas en draagtasje en biedt alles dat nodig is voor een leuke middag buiten.

De verrekijker heeft twee grote lenzen (30mm) zodat je veel van de omgeving ziet. Ook kun je de verrekijker inklappen, zodat je deze precies goed voor je ogen kunt zetten. Om beelden ver én dichtbij scherp te kunnen zien, kun je de focusknop gebruiken aan de bovenkant. De verrekijker heeft rubberen oculairen, die zachtjes en comfortabel op het oog aansluiten.

Ook zit in deze set een fluitje met temperatuurmeter. Dat is erg handig om te laten weten waar je bent. En als je wil weten hoe warm (of koud) het eigenlijk is, kun je dat direct zien op de zijkant van het fluitje.

Met het kompas kun je zelf zien waar je bent of juist in welke richting je moet lopen. Op de lens van het kompas zit een klein vergootglaasje om de cijfertjes goed te kunnen lezen. Er zit ook een aparte loep aan het kompas vast. Die kun je naar buiten klappen, zodat je bijvoorbeeld kleine beestjes goed kunt bekijken. Ook zit er een opvallende looplijn op, om ook in de schemering of bij slecht weer in de goede richting te kunnen lopen. En als het te donker wordt, dan gebruik je gewoon de zaklamp. Met twee AA-batterijen (niet meegeleverd) zorg je dat je altijd licht bij je hebt.

Je kunt de verrekijker handig meenemen in het draagtasje. En die kun je vastmaken aan je riem of in je hand houden met de polsband. Als je verrekijker een beetje vies is, maak je die snel schoon met het schoonmaakdoekje.

Toepassing Carson Kids Outdoor AdventurePack HU-401

Of je nu in het bos gaat wandelen, naar de dierentuin gaat, gaat kanoën of gewoon lekker buiten wil spelen: deze set biedt urenlang plezier. De accessoires zijn donkergroen/zwart zodat je goed gecamoufleerd bent in de natuur! Ze zijn erg licht van gewicht en voorzien van bijvoorbeeld draagkoordjes, dus gemakkelijk onderweg mee te nemen. De Kids Outdoor AdventurePack is een leuke give-away voor de kleinste avonturiers.

Opmerking: de set is universeel te gebruiken, maar vanwege kleinere onderdelen wordt deze set afgeraden voor leeftijden tot en met 3 jaar.

Levering:

  • 1x Verrekijker 30mm (inklapbaar, met focusknop en draagkoord)
  • 1x Zaklamp (vereist 2x AA-batterij, niet inbegrepen)
  • 1x Fluitje met draagkoord (incl. temperatuurmeter Celsius/Fahrenheit)
  • 1x Kompas (met looplijn, loepje en draaibare lens)
  • 1x Vergrootglas (uitklapbaar vanaf kompas)
  • 1x Opbergtasje
  • 1x Lensdoek
  • 1x Handleiding (Engels)
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 10 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 29,95


Artikelnummer:Help186460
Merk:HelpCarson