Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Konus Hoofdzaklamp Konusflash-4
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Konus Hoofdzaklamp Konusflash-4

De Konusflash-4 is een zaklamp van Konus geschikt is voor het dragen op uw hoofd, zodat u altijd uw handen vrij heeft. Verder is de zaklamp uitgerust met 3W power LED’s. Door de 3W power LED’s (maximale output 220 Lumen) ontstaat een betrouwbare en constante licht output voor iedere situatie. De Konusflash-4 heeft drie standen; Vol, laag en flash. Daarnaast is de bundel groter of kleiner te maken en de hoek van de bundel aan te passen. De hoofdlamp kan worden opgeladen door middel van de meegeleverde netstroom adapter

Een Konusflash-4 is geschikt voor vele situaties. Een hoofdzaklamp is onmisbaar bij o.a. survivals, trektochten, pech onderweg, klussen, speleologie en vele andere situaties.

Levering:

  • 1 x Konus Hoofdzaklamp Konusflash-4
  • 1 x Netstroomadapter
  • 1 x Kleurenverpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 24,95


Artikelnummer:Help433917
Merk:HelpKonus
Gewicht:Help90 gr
Vermogen Lamp:Help3W Powerleds
Kleur:HelpGroen/Zwart/Aluminium
Materiaal:HelpKunststof, Metaal

Konus Logo

KONUS

Het Italiaanse Konus levert sinds 1979 producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast biedt Konus uitstekende service.

Konus heeft een breed scala aan producten die zeker een aanvulling zijn op uw eigen assortiment. Konus heeft reeds een grote naamsbekendheid bij de consument. Of deze nu op zoek is naar een product voor jacht, vogelspotting, onderzoek, astronomie, wetenschap of sport, Konus biedt altijd het juiste product. Bovendien heeft Konus diverse accessoires, waardoor de consument de producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken.

Direct naar alle producten van Konus