Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f DNP Standaard Papier DSRX1HS-4X6 2 Rol à 700 St. 10x15 voor DS-RX1HS
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Standaard Papier DSRX1HS-4X6 2 Rol à 700 St. 10x15 voor DS-RX1HS

Dit papier is een tijdelijke oplossing en wordt geleverd met een DNP backprint.

Dit papier maakt het mogelijk om 10x15 cm (of 4x6 Inch) prints te maken. Het DSRX1HS-4X6 papier is geschikt voor zowel de DS-RX1 als de nieuwe DS-RX1HS printer. Bij dit artikel ontvangt u twee rollen die elk geschikt zijn voor 700 prints. Dit betekent dus dat u totaal 1400 prints kunt maken. Ook ontvangt u twee ink ribbons, ook bekend als gekleurde folie of inktlint. Dit "standaard" papier is aan de achterzijde voorzien van een DNP backprint. Dit betekent dat op de achterkant het merk DNP een paar keer als watermerk is weergegeven (zie afbeeldingen rechts).

Toepassing DNP Standaard Papier DSRX1HS-4x6 (10x15 cm)

Met het Dye-sub fotopapier van DNP realiseert u hoge kwaliteit kleurenfoto's zonder witranden. Op het papier kunnen 16,7 miljoen echte kleuren worden weergegeven. De lamineerlaag op de voorzijde van het papier beschermt uw foto's tegen UV-straling, stof, vingerafdrukken en zelfs water. Op dit papier kunnen Matt en Glans afwerkingen worden toegepast door uw DNP printer, zonder dat u de rol hoeft te verwisselen!

Profiteren van staffelkortingen

Naast gratis verzending* voor iedere doos bieden wij u op dit papier een speciale staffelkorting:

• 1 doos: € 115,- excl. BTW per doos
• 2 dozen: € 110,- excl. BTW per doos
• 4 dozen: € 107,- excl. BTW per doos**

* Mits afleveradres in Nederland, België of Duitsland
** LET OP: om bij vier dozen of meer te profiteren van de staffelkorting, dient u deze per 4 stuks of een veelvoud hiervan te bestellen (bijv. 4, 8,12 stuks enzovoort).

Levering:

  • 2x Rol papier met "DNP" backprint (700 prints per rol)
  • 2x Ink Ribbon (goed voor totaal 1400 prints)

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 22 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 139,50


Artikelnummer:Help670211
Merk:HelpDNP
Papier voor:HelpDNP DS-RX1HS
Afmetingen (cm):Help10 x 15 (4 x 6 inch)

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers