Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf StudioKing Complete Photobooth met Touchscreen en Printer
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

StudioKing Complete Photobooth met Touchscreen en Printer

De photobooth van StudioKing is een professioneel systeem waarmee uw gasten de leukste foto’s maken. Een solide systeem voor uw eigen locatie, maar voor verhuur ook makkelijk verplaatsbaar. In tegenstelling tot andere photobooths kunt u de photobooth van StudioKing in vrijwel elke auto vervoeren. Of het nu gaat om een bruiloft, evenement of familiefeest: het systeem is universeel inzetbaar en volledig af te stemmen op uw wensen. Gasten maken één of meerdere foto’s, kiezen hun favoriet op de ingebouwde iPad (inbegrepen) en de foto wordt direct afgedrukt. U hoeft niet bij de photobooth aanwezig te zijn, de gasten kunnen het systeem moeiteloos bedienen. Alles wat u nodig heeft is inbegrepen, waardoor u snel kunt starten. In de photobooth is een DS620 van DNP ingebouwd, welke zorgt voor snelle en voordelige afdrukken (al vanaf 10,6 cent per foto). Media voor de eerste 800 foto’s is inbegrepen.

Kies uw eigen photobooth-app

De meeste photobooth-apps zijn volledig af te stemmen op de locatie van het evenement. U kiest eenvoudig de opties en personalisatie. De iPad staat in verbinding met de DNP printer. Apps met ondersteuning voor een WPS Pro (inbegrepen) kunnen gebruik maken van het systeem. Wij adviseren het gebruik van Lumabooth, SimpleboothSLR Booth of Wifibooth. Neem contact op via info@benel.nl indien u wilt weten of uw favoriete photobooth-app met het systeem samenwerkt.

Compleet systeem

Met de StudioKing photobooth haalt u alles in huis om direct aan de slag te gaan. De ingebouwde camera van de iPad zorgt voor de foto’s, waarbij de led-ring bijdraagt aan een goede belichting. Ook alle bekabeling wordt meegeleverd en het systeem wordt gemonteerd en geïnstalleerd geleverd. Alleen al op de iPad zijn 10+ aanpassingen gedaan welke zorgen voor een goede werking. U sluit de photobooth aan op een stopcontact middels de drie meegeleverde stroomkabels. Bij het systeem wordt ook een set met leuke photobooth-props meegeleverd. U kunt kiezen uit de thema’s party, babyshower of bruiloft (dit kunt u vermelden in de opmerkingen bij uw bestelling). Het gewicht, incl. printer, bedraagt circa 27 kg. De hoogte is instelbaar tussen de 118 en 167 cm.

De photobooth heeft een levertijd van 2 a 3 weken.

Toepassing StudioKing photobooth

Wanneer u uw eigen locatie (uitgaansgelegenheid, restaurant, etc.) een nieuwe impuls wilt geven of u graag wat extra omzet wilt genereren middels verhuur, is de photobooth van StudioKing een uitkomst. U kunt zonder technische kennis met het systeem beginnen. Wanneer u het systeem verhuurt op bruiloften of evenementen leert de ervaring dat u kunt rekenen op goede verdiensten, waardoor u het systeem (afhankelijk van vraag en tarieven) al binnen enkele weken kunt terugverdienen.

Extra opties photobooth

Er zijn diverse mogelijkheden om het systeem verder op uw wensen af te stemmen. Standaard wordt een 9.7 inch iPad meegeleverd, maar desgewenst kunt u kiezen voor een grotere iPad met een scherm tot 12.9 inch. Het is ook mogelijk om eigen bestickering aan te brengen. Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of door ons laten verzorgen. Vraag naar de tarieven.

Levering:

  • 1x Photobooth-behuizing
  • 1x DS620 printer
  • 1x iPad 9.7 inch
  • 1x WPS Pro
  • 1x Printermedia (800x 10x15 cm)
  • 1x Props-set (thema's: party, babyshower of bruiloft)
  • 4x Transporttas
  • 1x Complete bekabeling incl. stroomkabels
  • 1x Uitgebreide montagehandleiding met foto's

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 4.699,00


Artikelnummer:Help670950
Merk:HelpStudioKing
Kleur:HelpWit

StudioKing

StudioKing

Koninklijke prijs-/kwaliteitsverhouding in uw fotostudio!

StudioKing is een Nederlands merk met een sterk kernassortiment van populaire producten op het gebied van studiofotografie.

Het merk StudioKing kenmerkt zich door een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt u hoogwaardige fotostudio artikelen voor een lage prijs. Het assortiment wordt samengesteld door Benèl BV, één van de grootste distributeurs op het gebied van fotostudio artikelen in Europa.

Direct naar het StudioKing aanbod.