Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf DNP Papieradapter voor DS620 Printer
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Papieradapter voor DS620 Printer

Deze Papieradapter van DNP is speciaal ontworpen voor de DS620 printer. De DNP Papieradapter wordt gebruikt om een papierrol op de juiste manier in de DNP DS620 Printer te plaatsen. Door de DNP Papieradapter voor DS620 Printer is het mogelijk om snel te wisselen tussen twee verschillende soorten en maten papier. Ideaal wanneer u met enige regelmaat moet wisselen tussen Metallic papier van 15x20 en bijvoorbeeld het Dye-sub fotopapier van 15x23. Door het papier compleet met adapter te wisselen blijven de papierrollen in perfecte conditie waardoor ook de volgende foto's van een uitstekende kwaliteit zijn. Wanneer u gebruik maakt van 13x18 papierrollen dient u de verkleinadapters te gebruiken welke bij de DS620 Printer geleverd zijn.

Ook kan deze DNP Papieradapter voor DS620 Printer gebruikt worden als vervangende Papieradapter mocht de originele defect of verloren zijn geraakt.

Toepassing DNP Papieradapter voor DS620 Printer

De DNP Papieradapter bestaat uit twee delen welke u van elkaar af haalt om het papier er tussen te klemmen. U kunt eenvoudig één gedeelte van de Papieradapter in het midden van de papierrol duwen waarna u het andere deel aan de andere kant plaatst. Het laatste stukje gaat misschien wat moeilijker maar dit betekent dat de rol stevig op zijn plaats gehouden wordt.

Hierna plaatst u de papierrol inclusief adapter in de DS620 Printer, zoals u met de originele Papieradapter voor DS620 ook doet.

Levering:

  • 1x DNP Papieradapter voor DS620 Printer

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 151,25


Artikelnummer:Help670603
Merk:HelpDNP
Accessoire voor:HelpDS620

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers