Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf DNP Party Print
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Party Print

Party Print van DNP wordt niet meer verkocht en werkt alleen wanneer een iPhone draait op iOS 11 tot 13.4.1 of Android 7 tot 9. Er volgen geen updates meer. Wij adviseren het veelzijdige, moderne Event Print als alternatief.

DNP's Party Print biedt bruiloft en eventfotografen een nieuwe vorm van party snapshots. Met alleen een computer, een DNP printer en het Party Print-systeem op locatie geïnstalleerd, plus een gratis mobiele app voor smartphones en tablets (iOS en Android) bent u helemaal uitgerust om uw party foto's op locatie te maken en af te drukken!

DNP's Party Print is compatibel met de DS40, DS80, DS620 en DS-RX1 (apart verkrijgbaar). Het systeem bestaat uit een cd-rom (met installer software, Party Print screensaver en documentatie), een software licentie sleutel en een draadloze router om de foto's, die worden genomen van gasten van het evenement, te accepteren. Het werkt op de alle huidige pc's.

DNP Party Print features:

 • Het is de moderne versie van gratis film-camera's op de tafel.
 • Event gasten kunnen gebruik maken van hun mobiele apparaten om memorial "candid" opnames te maken.
 • Archief van alle beelden die worden afgedrukt.
 • Event hosts kunnen kopieën van de digitale bestanden ontvangen, via Wifi.
 • Party Print kan worden aangepast: Party Print kan een aangepast kader toevoegen aan elke print.

Zo eenvoudig werkt het voor u en de gast!

 1. Download en installeer de Party Print app via de iPhone App Store / Google play
 2. Verbind de (meerdere kan ook!) smartphone of tablet(s) met het Wifi network
 3. Open de app en verstuur uw foto's!

Uw foto's worden nu automatisch geprint!

Tevens biedt partyprint u een unieke oplossing om via de "party print app" (op een smartphone of op tablet) één of een selectie van meerdere foto's eenvoudig via wifi naar uw computer te versturen.
Voor deze functie is het niet verplicht om een DNP printer aangesloten te hebben en volstaat enkel het partyprint product.
Zo is het dus mogelijk om de foto's beschikbaar te maken voor ander applicaties of bijvoorbeeld voor een kiosk of minilab.

Ook bied party print de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit een 'hot folder' afdrukken. Dit houdt in dat u een foto in een (hot)folder plaatst en dat deze direct op het gewenste formaat met het gewenste layout wordt geprint.

PC vereisten:

Windows 10 (32 of 64 bits), Windows 8 (32 of 64 bits), Windows 7 (32 of 64 bits), Windows XP (32 bits)

 • 2 GB RAM of hoger
 • Scherm resolutie 1024 x 768 of hoger
 • Min. 20 GB schijfruimte

Vereiste mobiel apparaat:

iOS v5.0 of hoger
Android v2.1 of hoger
Wi-Fi 802.11 b/g/n

De software is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Grieks en Turks

Levering:

 • 1 x CD-ROM (Party Print installer & documentatie)
 • USB Dongle
 • Wireless router
 • Fullcolor verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 425,00


Artikelnummer:Help670930
Merk:HelpDNP
Accessoire voor:HelpDS40, DS80, RX1, DS620

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers