Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf DNP Digitale Kiosk DT-T6mini
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Digitale Kiosk DT-T6mini

Compacte maar krachtige 11.6" order terminal

De DNP Digitale Kiosk DT-T6mini is een order terminal die gekoppeld kan worden aan de DNP DS620 en daarnaast gecombineerd worden met de DS820, RX1HS, QW410 DS80 en DS80DX printer. Klanten kunnen elk apparaat draadloos of met een kabel aansluiten en hun telefoon neerleggen op het veilige antisliprubberkussen. Het afdrukken van verbluffende (panorama) foto's, fotocollages, kalenders of wenskaarten is nog nooit zo leuk en gemakkelijker geweest.

Uitgebreide mogelijkheden van de DT-T6mini

De DT-T6mini kan worden bevestigd op bijvoorbeeld een DS620 printer, die kwalitatief hoogwaardige (pas)foto's kan printen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de foto's glanzend, matt, fine matt, partial matt en luster af te drukken, zonder daarvoor het papier te verwisselen. Dankzij het grote 11.6" touchscreen is deze Digitale Kiosk overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Standaard beschikt de DT-T6mini over verschillende afdruk layouts (bijv. kerst en baby kaarten). Door de geïntegreerde foto bewerkings software, kunnen de opnames eenvoudig bewerkt worden door bijvoorbeeld de kleuren aan te passen, verschillende uitsnedes te maken en rode ogen te bewerken. De DT-T6mini is voorzien van geïntegreerde pasfoto software, waarmee pasfoto's kunnen worden afgedrukt.

Gebruiksvriendelijke oplossing op locatie of in winkel

Deze kiosk is met printer perfect voor uw winkel, evenementen en op alle andere denkbare plaatsen waar u snel een gebruiksvriendelijke en complete fotokiosk wilt hebben. De kiosk heeft de optie om een kassa bon te printen op de DNP printer, uiteraard is het ook mogelijk om een bonprinter aan te sluiten.

De DT-T6mini is compatible met DNP Partyprint. DNP heeft voor deze functie een handige app ontwikkeld welke geschikt is voor iOS en Android smartphones, zoals iPhone en Samsung.

Ondersteunde media: Compact Flash SD, MS, Micro SD, USB, Wi-Fi
De Kiosk ondersteunt onder meer de volgende talen: NL / EN / FR / IT / DE / ES / PL / UK / FI

Let op: Printer niet meegeleverd!

Levering:

  • DT-T6mini
  • AC-kabel
  • USB kabel
  • Beugel voor achterkant (met schroeven)
  • Router houder
  • Netgear Router
  • Installatie en Quick Start Gids

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 22 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.319,00


Artikelnummer:Help670915
Merk:HelpDNP
Resolutie:Help11.6” multitouch screen LCD, (1366 x 768 pixels)
Interface:HelpSD, Micro SD, MS, MS micro, xD, CF, USB memory
Afmetingen:Help275(W) x 364(D) x 265(H) mm
Gewicht:Help4.7 kg
Besturingssysteem:HelpWindow 8 embedded (64 bit)
Systeemeisen:HelpDS620, DS-RX1HS, QW410, DS820, DS40, DS80, DS80DX
Bijlage:PDF bestandDownload. dnp brochure dt t6mini en 6 2

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers