Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f DNP Digitale Kiosk Snaplab DP-SL620 II met Printer
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Digitale Kiosk Snaplab DP-SL620 II met Printer

De beste alles-in-één fotokiosk!

De DNP DP-SL620 II Snaplab is de perfecte, alles-in-één printkiosk voor uw fotowinkel. U print eenvoudig de mooiste afdrukken vanaf geheugenkaarten, usb-sticks, iPhones en Android-smartphones. Het afdrukken vanaf smartphones is mogelijk via de ingebouwde kabels, maar kan ook zeer eenvoudig draadloos.

Bekijk hier een uitgebreide vergelijking van onze DNP printers

De DP-SL620 maakt gebruik van de bekende DNP DS620 Printer, voor het afdrukken van foto's van hoge kwaliteit. Deze printer biedt u de mogelijkheid om uw afdrukken af te werken met een glans, (fijn) mat of luster-coating, zonder dat u het papier in de printer hoeft te wisselen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om panoramafoto's af te drukken. Dankzij het grote 11,6" touchscreen is de DP-SL620 eenvoudig in gebruik.

De DP-SL620 is geschikt voor gebruik in uw winkel, op evenementen en alle andere locaties waar een gebruiksvriendelijke fotokiosk gewenst is. Het is ook mogelijk om de DP-SL620 Snaplab uit te breiden door een DNP DS820, QW410 of RX1HS printer náást de DS620 aan te sluiten. Op die manier kunt u met de Snaplab ook foto's van bijvoorbeeld 20x30 cm afdrukken.

Speciale functies

U kunt de SnapLab ook koppelen aan een SumUp kaartlezer, om klanten direct het juiste bedrag te laten betalen. Wanneer een klant draadloos een foto van zijn telefoon naar de SnapLab wil sturen, is er geen DNP-app meer nodig; de klant hoeft alleen maar verbinding te maken met het wifi-netwerk en de foto's te selecteren op zijn iPhone of Android-smartphone. Alle functies zijn in te schakelen via het administrator-menu.

Garantie: voor dit model printer geldt een garantietermijn van 2 jaar of tot 100.000 prints. Het is niet aan te raden verschillende mediabreedtes te gebruiken op één en dezelfde printer. Lees voor meer informatie de handleiding.

Levering:

  • 1 x Snaplab DP-SL620
  • 1 x DS620 printer
  • 1 x CD-Rom met printer driver en Handleiding
  • 1 x Netsnoer
  • 1 x Papier opvangbak (10x15)
  • 1 x Papier adapters

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 2.544,00 voor € 2.289,00


Artikelnummer:Help2200
Merk:HelpDNP
Print methode:HelpThermal, Dye sublimation
Resolutie:Help300/600 dpi
Interface:HelpSD, Micro SD, MS, MS micro, xD, XF, USB memory
Gewicht:Help16,7 Kg
Besturingssysteem:HelpWindows 8 embedded, 64 bit
Bijlage:PDF bestandDownload. dnp brochure dp sl620 ii en

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers