Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Reflectiescherm Set 1

Deze Falcon Eyes Reflectiescherm Set bestaat uit een zeer stevig statief, een reflectorhouder en een 5 in 1 reflectiescherm.

Het W806 statief is stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. Bovenop bevindt zich een universele spigotadapter waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen.

De Falcon Eyes Reflector Beugel RBH-2566 is een hulpmiddel om een reflectiescherm op te hangen. De houder is in elke breedte verstelbaar. Zodra de houder is ingesteld, kunt u het reflectiescherm aan beide zijden vastzetten met een veerklem. Dankzij de meegeleverde eccentric cams is de houder op vrijwel elk statief vast te zetten. Hierna kunt u het scherm op elke gewenste hoogte of draaihoek zetten.

Het opvouwbare reflectiescherm 5 in 1 is één diffuus reflectiescherm (CRK-42), met daar omheen een afritsbare hoes. Deze hoes is voorzien van vier bedrukte zijden, elk met een eigen effect. Het scherm is compact maar biedt vele mogelijkheden, waardoor deze ideaal te gebruiken is op locatie of in uw studio. De Falcon Eyes reflectieschermen zijn van goede kwaliteit, zodat u er lang plezier aan kunt beleven. De beugel is opvouwbaar, waardoor het scherm weinig ruimte in beslag neemt.

Levering:

  • 1 x Reflectiescherm 107 cm (5 in 1) CRK-42
  • 1 x Lampstatief W806
  • 1 x Reflectorhouder RBH-2566

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 94,85 voor € 79,95


Artikelnummer:Help2016
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpReflectieschermen 5 in 1
Diameter open (cm):Help107 cm
Diameter opgevouwen (cm):Help40
Afmetingen (cm):Help260 hoogte
Diameter schroefdraad (inch):Help1/4"
Kleuren:HelpGoud, wit, zilver, zongeel en diffuus
Minimumlengte klem (cm):Help62
Maximumlengte klem (cm):Help195
Statiefaansluiting:HelpOm buis statief

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod