Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Vortex AMG UH-1 Gen II Holographic Sight
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex AMG UH-1 Gen II Holographic Sight

De Vortex AMG UH-1 GEN II is de oplossing die aansluit bij alle wensen wanneer je op een tactisch optiek vertrouwt tijdens de jacht, zowel overdag als 's nachts. Het biedt een ongelofelijk snel holografisch display om elke situatie van dichtbij te veroveren, nu met vier nachtzicht-instellingen en een speciale knop om nachtzicht te activeren. Het grote kijkvizier geeft de mogelijkheid om snel te kunnen handelen en de slanke, obstakelvrije constructie manoeuvreert goed en ziet er ook geweldig uit! Het razendsnelle EBR-CQB dradenkruis is ontworpen om te overwinnen. De FHQ technologie elimineert vrijwel alle uitstoot van strooilicht om onzichtbaarheid te garanderen. De AMG UH-1 GEN II is klaar om het leven te vergemakkelijken.

Met de Vortex AMG UH-1 GEN II Holographic Sight haalt u de beste red dot in huis die op dit moment verkrijgbaar is. Met een revolutionair holografisch display wordt een indrukwekkend en vormingsvrij beeld weergegeven. Het heldere beeld in combinatie met het BR-CQB dradenkruis doen u er versteld van staan hoe snel en nauwkeurig u raak kunt schieten.

De AMG UH-1 GEN II maakt gebruikt van één CR123A batterij en heeft een gebruiksduur tot ongeveer 1500 uur. Tevens is de Vortex AMG UH-1 voorzien van een auto shutdown nadat 14 uur geen knop is ingedrukt. Deze functie kan desgewenst worden uitgeschakeld. Op de achterzijde kunnen eenvoudig aanpassingen worden gedaan om het helderheidsniveau te wijzigen. Ook bevindt zich hier de button om nachtzicht-modus in te schakelen. Er zijn vier verschillende nachtzicht-modi beschikbaar. Aan de zijkant is het mogelijk om de batterij te verwisselen zonder dat hiervoor extra middelen nodig zijn.

Alles is geplaatst in een beschermende behuizing, waardoor de AMG UH-1 GEN II duurzaam is en een extra beschermende behuizing overbodig maakt. Middels de geïntegreerde quick release mount is de Holographic Sight makkelijk te (de)monteren op een Weaver/Picatinny-montage.

Toepassing Vortex AMG UH-1 Gen II Holographic Sight

De Razor AMG UH-1 GEN II Holographic Sight kan gebruikt worden voor single Shooting maar komt het beste tot zijn recht wanneer er snel achter elkaar meerdere doelen geraakt moeten worden.

Eigenschappen van de lenzen

 • Fully Multi-Coated lenzen; Anti reflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken verbeteren de lichttransmissie voor meer helderheid bij weinig licht.
 • 15 Helderheidsniveau's
 • Oneindige oogafstand; Oneindige oogafstand voor snelle doelwitbepaling.
 • Parallax Vrij; Alle red dot en holografische vizieren zullen een kleine hoeveelheid parallax vertonen. Deze kleine hoeveelheid wordt beschouwd als "parallaxvrij" en zal een verwaarloosbaar verschil maken in de prestaties.
 • Night-Vision Compatibel; Speciale knop met 4 nachtzicht compatibele verlichtingsinstellingen.
 • Armor Tek® coating, zorgt voor bescherming tegen krassen, olie en vuil.

Eigenschappen van de behuizing

 • Waterdichte (IPX8) O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
 • Mistvrij; Argon-gasvulling voorkomt interne nevelvorming over een groot temperatuurbereik.
 • Schokbestendig; De robuuste constructie is bestand tegen stoten.
 • Matte geanodiseerde afwerking; Corrosie en slijtvaste anodisatie zorgt voor een mat oppervlak met weinig schittering en helpt de positie van de schutter te camoufleren.

Gebruiksvriendelijke functies

 • Bediening op achterzijde; Gemakkelijk aanzetten en helderheidsniveaus aanpassen.
 • FHQ™-technologie; Elimineert nagenoeg de uitstoot van strooilicht om onzichtbaar te zijn bij weinig licht en voorkoming van schittering van oculairen die gebruikelijk is bij andere holografische vizieren.
 • Geïntegreerde montage; Bevestigt snel op elke Weaver of Picatinny rail met de geïntegreerde montage.

EBR-CQB Dradenkruis

 • Het schone, zeer veelzijdige, speciaal gebouwde dradenkruis zorgt voor een optimale doelgerichtheid in een breed scala aan scenario's.

 

 

 

 

Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

 

Levering:

 • 1x Vortex AMG UH-1 GEN II Holographic Sight
 • 1x CR123A batterij
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 779,00


Artikelnummer:Help42300036
Merk:HelpVortex
Lengte buis:Help9,9 cm
Gewicht:Help312 gram
Vergroting:Help1x
Dot grootte:Help1 MOA
Dot kleur:HelpHelder Rood
Intensiteitsniveaus dot:Help15 helderheidsniveaus
Max. Breedteverstelling:Help100 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help100 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/2 MOA
Parallax Instelling:Help Parallax vrij
Garantie:HelpLevenslang
Bijlage:PDF bestandDownload. amg uh 1 gen ii

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex