Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Vortex Micro 6x Magnifier
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Micro 6x Magnifier

Met de Micro 6x Magnifier levert Vortex een compact 6x optisch systeem dat uw red dot uitbreidt en de veelzijdigheid van uw wapen maximaliseert. De Micro 6x Magnifier is gekeken naar de functionaliteit ultra-compact en biedt nog steeds duurzame, robuuste functionaliteit die bestand is tegen een stootje. Door de meegeleverde Flip Mount is de Vortex Micro 6x Magnifier gemakkelijk voor uw red dot te verplaatsen en het geheel sluit naadloos aan op uw geweer. Het cam lock systeem van de verstelbare flip mount klikt vast of los met druk, zodat u de vergroting snel en gemakkelijk omhoog en omlaag kunt zetten. Bovendien krijgt u alles wat u nodig heeft voor de montage: Kies uit drie montagehoogten (absolute co-witness, lower 1/3 en 1,93".resp. 37mm, 40mm en 43mm) en raak ook uw doel op grotere afstand.

Toepassing Vortex Micro 6x Magnifier

De Vortex Micro 6x Magnifier kan eenvoudig gemonteerd worden door middel van de meegeleverde snelspanmontage. Wanneer de Red Dot aan staat, ziet u dat het beeld 6x vergroot is. Waar uw Red Dot vroeger net te kort kwam, is dat nu verleden tijd. De Vortex Micro 6x is voor iedereen die dezelfde prestaties van hun red dot of Holographic Sight willen, maar ook het effectieve bereik met maar liefst 6x willen vergroten.

Let op: De Vortex Micro 6x Magnifier is ontworpen voor de AMG UH-1 Holographic Sight, de SPARC SOLAR en Strikefire II red dots.

Eigenschappen van het optiek:

 • Fully Multi coatings, verhoogt de lichttransmissie met meerdere anti reflecterende coatings op alle lucht/glas oppervlakken.

Eigenschappen van de buis:

 • Schokbestendig, robuuste constructie is bestand tegen terugslag en schokken.
 • Waterdicht, O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
 • Mistvrij, stikstofgasvulling voorkomt inwendige nevelvorming over een breed temperatuurbereik.
 • Verstelbare flip mount voor rechts- of linkshandig gebruik.
 • Stikstofgas gevuld, gas gevuld en o-ring afdichting voor een nevelvrije en waterdichte werking onder alle omstandigheden.

Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

Levering:

 • 1x Vortex Micro 6x Magnifier
 • 1x Quick-Release Flip Mount
 • 1x Rubber Lens Covers
 • 3 sets schroeven
 • 1x verhogingsplaat á 4,90cm
 • 1x verhogingsplaat 1/3 Co-Witness
 • 1x lens doek
 • 1x 3mm inbussleutel

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 519,00


Artikelnummer:Help42300151
Merk:HelpVortex
Lengte buis:Help10,9 cm
Gewicht:Help309 gram
Diameter objectief:Help28 mm
Vergroting:Help6x
Garantie:HelpLevenslang

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex