Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight

 

Dit product is vervangen door de Vortex AMG UH-1 Holographic Sight. Deze kunt u vinden bij de optionele accessoires.

 

Vortex introduceert met de Razor AMG UH-1 Holographic Sight een nieuw type red dot richtkijker met een revolutionair Holografisch scherm. Dit nieuwe type richtkijker met holografisch scherm geeft u de duurzaamheid en energie zuinigheid van een red dot met indrukwekkend zicht en geen afwijking. Alle belangrijke onderdelen zijn naar beneden geplaats in een beschermde behuizing, dit maakt de AMG UH-1 duurzaam en extra beschermde behuizing overbodig. Middels de geïntegreerde quick release mount is de AMG UH-1 makkelijk te (de)monteren op een weaver of picatinny mount.

De AMG UH-1 heeft een holografisch dradenkruis met een 1 MOA grote dot, het is een semi cross dradenkruis met neutrale referentiepunten om te richten. De Razor AMG UH-1 is gemaakt om te gebruiken als 1/3 cowitness met de standaard irons op uw geweer. De AMG UH-1 heeft een auto shutdown van 14 uur, deze kan indien gewenst worden uitgeschakeld. Lichtbediening op de achterzijde maakt het makkelijk om aanpassingen te doen in het lichtniveau. In het laagste belichtingsniveau is de AMG UH-1 ook in de nacht te gebruiken.

De AMG UH-1 maakt gebruikt van een CR123A batterij en heeft een gebruiksduur tot ongeveer 1500 uur. De batterij is gemakkelijk aan de zijkant te vervangen. Naast de CR123A kan er ook gebruik worden gemaakt van de LFP123A oplaadbare batterijen. Deze kunnen door de Micro USB poort worden opgeladen. RCR123A batterijen worden niet aangeraden, deze veroorzaken geen schade maar worden niet volledig opgeladen wat ervoor zorgt dat de prestaties van dit type batterij snel achteruit gaat.

Toepassing

De Razor AMG UH-1 Holographic Sight kan gebruikt worden voor single Shooting maar komt het beste tot zijn recht wanneer er snel achter elkaar meerdere doelen moeten worden geraakt. In combinatie met de unieke full-color nachtkijkers van SiOnyx (zie optionele accessoires) kunt u de Razor AMG UH-1 ook in het donker gebruiken, zodat u de hele omgeving 's nachts in levendige daglicht-kleuren kunt zien.

Levenslange garantie Razor AMG UH-1 Holographic Sight

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.

 

Kenmerken van de Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight:

 • XR full multi-coated lenzen
 • ArmorTek coating op de lenzen
 • Argon gas gevuld
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • 1 moa dot
 • Schokvrij en waterproof
 • Parallaxvrij met ongelimiteerd eye relief
 • Geintegreerde Quick Release mount
 • Micro usb oplaadpunt
 • 14 uur auto shut-off 

Levering:

 • 1x Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight
 • 1x CR123A batterij
 • 1x LC300 Lens Cloth
 • 1x Handleiding
 • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 599,00


Artikelnummer:Help42300026
Merk:HelpVortex
Lengte buis:Help8,9 cm
Gewicht:Help334,5 g
Vergroting:Help1x
Dot grootte:Help1 MOA
Dot kleur:Helpfusion hologram
Intensiteitsniveaus dot:Help15
Max. Breedteverstelling:Help150 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help200 MOA
Parallax Instelling:Help Parallax vrij
Garantie:HelpLevenslang

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex