Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Vortex Pro Series Montageringen PR1-M 25,4 mm Medium
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Pro Series Montageringen PR1-M 25,4 mm Medium

De Vortex PR1-M bestaat uit een tweetal hoge montageringen waarmee u eenvoudig uw richtkijker op een geweer monteert. Deze ringen zijn geschikt voor buizen met een dikte van 25,4 mm en compatibel met Weaver- en Picatinny-rails. Middels de Vortex PR1-M bevestigt u het midden van de montageringen op 19,05 mm hoogte boven de rails. De Pro Series montageringen zijn in verschillende hoogtevarianten verkrijgbaar (zie optionele accessoires). Voor een hoge betrouwbaarheid en doelgerichtheid zijn de montageringen vervaardigd uit sterk geanodiseerd aluminium.

Toepassing Vortex Vortex PR1-M

Om de Vortex montageringen te gebruiken maakt u de bovenste ringhelft los van de onderzijde. Hierna draait u de ringklem linksonder los, waarna u het geheel op de Weaver- of Picatinny-rails kunt bevestigen. Vervolgens plaatst u uw richtkijker op de onderste ringhelften, waarna u de bovenste ringhelft losjes hierop bevestigt. Nu kunt u uw richtkijker in de gewenste positie zetten. Tenslotte draait u de bevestigingsschroeven stevig vast, waarna uw richtkijker klaar is voor gebruik.

Levenslange garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP-garantie.

Levering:

  • 2x Montageringen Hoog voor 30mm buis
  • 2x extra schroef
  • 1x Inbussleutel
  • 1x Quick-start guide
  • 1x Blisterverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 59,50


Artikelnummer:Help42210497
Merk:HelpVortex
Afmetingen:Help19,05 mm hoogte (vanaf de rails)
Gewicht:Help39,9 gram (per montagering)
Type accessoire:HelpRichtkijker Montage
Kleur:HelpZwart
Materiaal:HelpSterk geanodiseerd aluminium
Geschikte voor Buisdikte:Help25,4 mm

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex