Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Sevenoak Universele Camera Cage SK-XC1 voor DSLR
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Sevenoak Universele Camera Cage SK-XC1 voor DSLR

De Sevenoak SK-XC1 camera cage is gemaakt van aluminium en heeft een lichte, stevige en duurzame constructie en biedt daarom ook bescherming voor uw camera. Het handvat is voorzien van een antisliplaag en deze is bovenaan de rig te bevestigen. De bodemplaat van de mobiele rig is speciaal ontworpen voor grotere camera's zonder dat de camerafuncties geblokkeerd worden wanneer deze in de camera cage zijn geplaatst. De Sevenoak SK-XC1 heeft twee stangen, Ø15mm, van 30 cm en kan daardoor gecombineerd worden met bijvoorbeeld een camera rig van Falcon eyes, middels 1/4'' en 3/8'' schroefdraad aan de onderkant van de Camera cage kunt u deze op een statief plaatsen. Zie voor andere opties de optionele accessoires hieronder.

Deze mobiele rig wordt geleverd met een inbussleutel om de rig, zeer eenvoudig, in elkaar te zetten.

Toepassingen

Deze Camera Cage stelt u in staat om de camera te stabiliseren wanneer u beweegt, waardoor de opnames vloeiender worden. De Camera Cage vermindert schok- en schudbewegingen bij opnames tijdens het skiën, skateboarden, varen of bijvoorbeeld tijdens het rijden over ruig terrein. Door het ergonomische handvat is het mogelijk om op een eenvoudige manier low-angle opnames te maken.

Uitbreiden
De Sevenoak SK-XC1 kan uitgebreid worden door de coldshoes. Door uw SK-CX1 uit te breiden met een microfoon en/of lamp maakt u nog completere opnames.

 

 

Levering:

  • 1x Sevenoak Compact Handstatief SK-XC1
  • 1x Micro HDMI adapter kabel
  • 1x Inbussleutel
  • 1x Handleiding
  • 2x Coldshoe

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 319,00


Artikelnummer:Help350111
Merk:HelpSevenoak
Type:HelpHandstatief
Afmetingen (cm):Help17 x 33,5 x 14,3
Gewicht (kg):Help1,4
Draagvermogen (Kg):Help10

Sevenoak

Sevenoak is gespecialiseerd in de productie van professionele camera accessoires, zoals camera rigs, camera sliders en stabilisatoren, follow focus etc. Sevenoak richt zich al jarenlang op Research & Development om zo innovatieve producten te kunnen ontwikkelen van een hoge kwaliteit. De Sevenoak producten worden al jaren goed beoordeeld door zowel amateur- als professionele gebruikers.

Sevenoak produceert accessoires voor de gerenommeerde merken camera's en camcorders zoals: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Pentax, Olympus, JVC, Leica, RED en andere bekende camera en camcorder merken. De producten van Sevenoak stellen de gebruiker in staat om perfecte foto's en video's te maken. Sevenoak hanteert een strenge kwaliteitscontrolle, en stelt hoge kwaliteitseisen aan de producten.

Ga direct naar het gehele Sevenoak assortiment