Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Beauty Dish LFA-SR400 40 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Beauty Dish LFA-SR400 40 cm

Deze Linkstar Reflector, ook wel beauty dish genoemd, zorgt voor een geheel andere licht-output met meer spreiding en een gemiddeld contrast. De beauty dish geeft een zacht maar toch enigszins dramatisch licht dat zeer geschikt is om huidskleuren en gezicht fraai uit te lichten. De LFA-SR400 heeft een doorsnee van 40 cm en is ideaal voor portret- en fashionshoots.

De beauty dish is eenvoudig op uw flitser te monteren met behulp van de speedring. Standaard zit bij deze beauty dish een Linkstar adapter ring, die ook geschikt is voor Bowens, StudioKing, Lastolite, Jinbei, Qihe en Aurora. Met behulp van een optionele speedring (zie optionele accessoires) is de beauty dish onder andere te gebruiken voor Falcon Eyes, Broncolor, Elichrom, Hensel en Multiblitz.

Levering:

  • 1 x Beauty Dish
  • 1 x Diffuus doek

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 68,95


Artikelnummer:Help561060
Merk:HelpLinkstar
Type:HelpBeauty Dish
Serie:HelpLL (Linkstar), LF (Linkstar), FS (Linkstar), FF (Linkstar), StudioKing
Afmetingen (cm):Help40 ø
Maximale lengte:HelpZilver reflecterend
Aansluiting:HelpLinkstar S-bajonet
Opvouwbaar:HelpNee
Verwisselbare adapterring:HelpJa

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.