Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Opvouwbare Octabox QSOB-8 80 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Opvouwbare Octabox QSOB-8 80 cm

De Linkstar opvouwbare octabox QSOB-8 is even eenvoudig op te zetten als een paraplu! Dankzij meegeleverde diffuusdoeken zorgt de octabox voor een mooie, egale belichting van het onderwerp zonder harde slagschaduw. Een octabox wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij portret- en productfotografie.

Aansluiting Linkstar Opvouwbare Octabox QSOB-8

Standaard zit bij deze Linkstar opvouwbare octabox een Linkstar adapterring met S-bajonet, die onder andere geschikt is voor studioflitsers van de merken Linkstar, Bowens, StudioKing, Lastolite, Jinbei, Qihe, Menik en Aurora. Met behulp van een optionele speedring (zie optionele accessoires) is de octabox onder andere te gebruiken voor Falcon Eyes, Bowens, Broncolor, Elichrom, Hensel en Multiblitz.

Deze softboxen zijn niet geschikt voor halogeen lampen (zoals de LQ-1000 van Linkstar), vanwege de hoge warmteontwikkeling van deze lampen. Voor zulke type lampen zijn de softboxen uit de LQA serie geschikt.

Levering:

  • 1 x Opvouwbare octabox
  • 1 x Linkstar S-bajonet adapterring
  • 1 x Diffuusdoek (ø 43 cm)
  • 1 x Diffuusdoek (ø 80 cm)
  • 1 x Beschermhoes

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 28 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 74,95


Artikelnummer:Help564390
Merk:HelpLinkstar
Serie:HelpLL (Linkstar), LF (Linkstar), FS (Linkstar), FF (Linkstar)
Afmetingen (cm):Help40 x 80 (d x ø)
Maximale lengte:HelpZilver / reflecterend
Aansluiting:HelpLinkstar S-bajonet
Afmeting opgevouwen (cm):Help52 x 20 (l x ø)
Opvouwbaar:HelpJa
Verwisselbare adapterring:HelpJa
Diepte:Help40 cm

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.