Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Strobist Set met Statief CL-UK1
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Strobist Set met Statief CL-UK1

Met de Falcon Eyes Strobist Set met Statief CL-UK1 kunt u uw cameraflitser gebruiken in een studio voor bijvoorbeeld portretfotografie, of voor het fotograferen van kleine objecten. Ook is de set zeer geschikt voor gebruik op locatie. Door het lichte gewicht en meegeleverde tas is de set gemakkelijk mee te nemen en kan het overal ingezet worden. De strobist set wordt geleverd met een sterk statief met een maximale hoogte van 2,40 meter, een reflectieparaplu die zorgt voor hard wit licht, het witte doek dat over deze reflecterende laag is gespannen zorgt voor een goede spreiding van het licht. En een CLD-10 tilting bracket met flitsschoen waarop de meeste cameraflitsers passen. Als u cameraflitsers van Sony en Minolta wilt gebruiken kunt u de Pixel Hotshoe Adapter TF-324 gebruiken, zie: "Optionele Accessoires".

Mogelijkheden Falcon Eyes Strobist Set met Statief CL-UK1

De set is eenvoudig in elkaar te zetten. Als uw flitser over een ingebouwde slave functie beschikt, kan deze direct op de hotshoe van de tilting bracket bevestigd worden. Mocht uw cameraflitser niet over een slave functie beschikken, dan kunt u de Falcon Eyes PSL-15 gebruiken. Mocht u de flitser draadloos willen aansturen met een triggerset dan kunt u de Pixel Pawn Trigger Set gebruiken. Voor de Falcon Eyes PSL-15 en de verschillende Pixel Pawn sets, zie: "Optionele Accessoires".

 

Levering:

  • 1 x Paraplu CL-UK1
  • 1 x I-2601 Statief (100-240 cm)
  • 1 x Tilting bracket CLD-10
  • 1 x Tas

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 34 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 74,95


Artikelnummer:Help299461
Merk:HelpFalcon Eyes
Gewicht:Help2,9 Kg
Diameter paraplu in cm (onderlangs):Help95
Diameter paraplu in cm (bovenlangs):Help125
Secties statief:Help3
Gesloten lengte statief in cm:Help90

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod