Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair

Het Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair is speciaal ontwikkeld voor de laatste generatie Viper HD 20-60x85 Spotting scopes. Het Eye Relief van dit oculair is 18mm, wat er voor zorgt dat u uw oog op een korte afstand van het oculair dient te houden om een volledig gevuld beeld te zien. Het Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair heeft een vaste vergroting van maar liefst 33,5x. Een vaste vergroting resulteert over het algemeen in een betere beeldkwaliteit. 

Het oculair biedt dankzij het High Density glas en de speciale coatings een uiterst scherp en helder beeld. Het is mogelijk om het dradenkruis te draaien zodat het gelijk gezet kan worden met de horizon. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om de dioptrie naar wens aan te passen.

Toepassing Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair

U monteert het oculair eenvoudig op een Viper HD 20-60x85 door eerst het oculair dat er nu in zit eruit te draaien. U verwijdert de beschermdoppen van het Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair en draait het oculair in de Vortex Viper HD 27-60x85. Hierna bevestigt u de beschermdoppen op het oculair dat er zojuist is uitgehaald om deze te beschermen. U kunt de aan de bovenste ring draaien om de dioptrie te regelen. De onderste ring kan gedraaid worden om het dradenkruis scherp te krijgen.

Het Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair is ideaal om te gebruiken naast uw richtkijker. Wanneer u samen op jacht gaat, kunt u gezamenlijk naar een doelwit uitkijken. Zodra er een doelwit gevonden is kan dit eenvoudig doorgegeven worden aan de schutter.

Dradenkruis

Het dradenkruis dat gebruikt wordt in het Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis oculair werkt met de rekeneenheid MRAD. Mocht u meer interesse hebben in de MOA variant, dan is deze te vinden bij de accessoires, die u hier onder vindt.

 

Opmerking

Dit oculair is speciaal ontworpen voor gebruik met de nieuwste generatie, Viper HD 20-60x85 Spotting scopes van Vortex. Dit oculair is dus niet compatibel met de 65mm Viper HD modellen.

Levenslange garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP-garantie.

Levering:

  • 1x Vortex Viper HD MRAD Dradenkruis Oculair
  • 2x Beschermdoppen
  • 1x Microfiber reinigingsdoek

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 299,00


Artikelnummer:Help42100846
Merk:HelpVortex
Type:HelpOculair
Bijlage:PDF bestandDownload. viper hd mrad eyepiece

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex