Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH10
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH10

De Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH10 is gemaakt van carbon en kan daardoor belast worden tot wel 15 kilo! De 2-weg panoramakop is de ideale oplossing wanneer u uw spottingscope of camera met cameralens op statief op een vrije manier wilt bewegen. De gimbal swing panoramakop biedt plaats aan lenzen met een lengte tot 600 mm. Deze is dus ook geschikt voor grote spotting scopes en telelenzen. De panoramakop is gemakkelijk te bedienen en zeer nauwkeurig in te stellen door middel van de maatverdelingen.

Toepassing Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH10

De Sevenoak Carbon Gimbal Swing stelt u in staat om een Panorama beeld te creëren door meerdere foto’s te schieten tijdens het draaien van de camera (in alle richtingen) waarbij de positie van de camera altijd gelijk blijft. Hierdoor sluiten de foto’s perfect op elkaar aan. Wanneer de Gimbal Swing gebruikt wordt in combinatie met een videocamera kunnen vloeiende bewegingen behaald worden die zonder Gimbal Swing nagenoeg onmogelijk zijn.

De panoramakop is voorzien van een quick release plate met een naar voren en achteren verstelbare montageslede. Hierop kunnen allerlei soorten camera's of telelenzen gemonteerd worden door middel van de 1/4" schroefdraad. De quick release plate is eenvoudig van de panoramakop te halen. De Carbon gimbal swing panoramakop kan op alle statieven gemonteerd worden met een 3/8" male schroefdraad. De afmetingen zijn: 38,3 x 15 x 27,6 cm (l x b x h).

Levering:

  • 1x Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH10

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 259,00


Artikelnummer:Help350010
Merk:HelpSevenoak
Type:HelpPanoramakop
Hoogte (cm):Help38,3
Draagvermogen (Kg):Help15
Materiaal:HelpCarbon
Gewicht (Kg):Help1,8 kg
Schroefdraad onderzijde:Help3/8" female
Afmetingen (cm):Help38,3 x 15 × 27,6 cm

Sevenoak

Sevenoak is gespecialiseerd in de productie van professionele camera accessoires, zoals camera rigs, camera sliders en stabilisatoren, follow focus etc. Sevenoak richt zich al jarenlang op Research & Development om zo innovatieve producten te kunnen ontwikkelen van een hoge kwaliteit. De Sevenoak producten worden al jaren goed beoordeeld door zowel amateur- als professionele gebruikers.

Sevenoak produceert accessoires voor de gerenommeerde merken camera's en camcorders zoals: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Pentax, Olympus, JVC, Leica, RED en andere bekende camera en camcorder merken. De producten van Sevenoak stellen de gebruiker in staat om perfecte foto's en video's te maken. Sevenoak hanteert een strenge kwaliteitscontrolle, en stelt hoge kwaliteitseisen aan de producten.

Ga direct naar het gehele Sevenoak assortiment