Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Gizomos Flexibel Tafelstatief GP-08ST met Smartphone Adapter
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Gizomos Flexibel Tafelstatief GP-08ST met Smartphone Adapter

De GP-08ST van Gizomos is een flexibel statief voor uw DSLR-camera én smartphone. Voor extra nauwkeurigheid beschikt dit statief bovendien over een waterpas. Het statief bevat drie rubberen poten, welke eenvoudig in elke positie te buigen zijn. Zo biedt deze een betrouwbare, robuuste basis voor uw camera of smartphone. In tegenstelling tot andere flexibele statieven op de markt zijn de poten van de GP-08ST extra flexibel en letterlijk in elke vorm te buigen. Bovendien betaalt u slechts een fractie van de prijs van gangbare flexstatieven. Bij de ontwikkeling heeft Gizomos gekozen voor een kunststof materiaal wat heel makkelijk buigzaam is en tegelijkertijd altijd zijn laatste vorm behoudt. Zo kunt u zorgeloos werken en houdt u meer tijd over om een mooi plaatje te maken. Vanaf nu is uw smartphone en camera overal inzetbaar!

GP-08ST in de praktijk

Wanneer u met uw camera op stap gaat kan het een behoorlijk gedoe zijn om een volwaardig statief mee te nemen. Een tafelstatief is in sommige gevallen werkbaar, maar wat als er geen vlakke ondergrond op locatie blijkt te zijn? De GP-08ST biedt uitkomst. U klemt hem eenvoudig om een boomstam, plaatst hem op een rots of windt de poten om een hek. De poten zijn volledig voorzien van een ruwe structuur, voor een nog betere grip. De flexibele inzetbaarheid maakt het mogelijk om in vrijwel elke situatie stabiele beelden te maken. Denk bijvoorbeeld aan het filmen van een vlog.

Toepassing GP-08ST

Uw camera en smartphone zijn rechtstreeks op het statief aan te sluiten. Aan de bovenzijde bevindt zich een 1/4 inch male schroefdraad, wat het statief geschikt maakt voor bijna elke camera. Daarnaast kunt u ook kiezen om het statief te gebruiken met uw smartphone. Hiervoor klapt u de smartphoneadapter uit, waarna u uw telefoon in de uitschuifbare houder plaatst. De houder is compatibel met smartphones met een breedtemaat tussen de 57mm en 90mm. Het balhoofd is in stand verstelbaar, waardoor u naast horizontale ook verticale opnames kunt maken. Middels de waterpas bepaalt u gemakkelijk de perfecte stand.

Levering:

  • 1x Gizomos Flexibel Tafelstatief GP-08ST
  • 1x Camera-adapter met 1/4" schroefdraad
  • 1x Smartphoneadapter met waterpas
  • 1x Kleurenverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 8 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 23,95


Artikelnummer:Help572806
Merk:HelpBenel Photo
Type:HelpTafel statieven
Gebruik:HelpSpiegelreflexcamera, Compactcamera, Spotting scope/Telescoop, Verrekijker, Videocamera, Smartphone
Gesloten hoogte (cm):Help30
Draagvermogen (Kg):Help2
Gewicht Statief (Kg):Help0,33
Diameter poten (mm):Help18,3
Materiaal:HelpKunststof

Slimme tools voor een zachte prijs!

Benèl PhotoOns huismerk Benèl Photo omvat een aantal slimme foto-accessoires die uw leven als fotograaf stukken makkelijker kunnen maken.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste handige accessoires voor uw fotostudio!