Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Telescopische Arm 3365C voor B-3030C
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Telescopische Arm 3365C voor B-3030C

De Falcon Eyes Telescopische Arm 3365C is geschikt voor het B-3030C Plafond Railsysteem. De 3365C beschikt over een railgeleider die voorzien is van wielen. Middels deze Railgeleider kan de arm rechtstreeks aan de rails van het Plafond Railsysteem B-3030C (zie optionele accessoires) worden bevestigd en naar voren en achteren worden bewogen. De arm is telescopisch en daarmee in lengte verstelbaar. Het draagvermogen van deze arm bedraagt 5 kg.

Bij dit product wordt standaard een spigotadapter (zonder schroefdraad, zie foto’s) meegeleverd. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nog separaat een studioflitser, lamp of andere accessoire bevestigen. Mocht u op zoek zijn naar een spigot met schroefdraad, dan is de Falcon Eyes SP-B4M8M optioneel verkrijgbaar.

Toepassing Falcon Eyes Telescopische Arm 3365C

De standaardlengte bedraagt 110,5 centimeter, waarbij deze door uitschuiven te verlengen is tot 200 centimeter. Deze lengtes zijn inclusief de bevestiging. U verlengt de arm eenvoudig door de bevestigingsschroef los te draaien. De meegeleverde spigot kan aan drie verschillende kanten bevestigd worden in de kop van de arm.

Levering:

  • 1x Telescopische Arm 3365C
  • 1x Railgeleider
  • 1x Spigotadapter
  • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 49 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 29,95


Artikelnummer:Help295786
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpRails systemen

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod