Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f StudioKing Truss Driehoek 90 Graden Hoekstuk Vlakke Kant Boven
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

StudioKing Truss Driehoek 90 Graden Hoekstuk Vlakke Kant Boven

Ben jij op zoek naar hoge kwaliteit Truss systemen? Het StudioKing Truss Driehoek 90 Graden Hoekstuk Vlakke Kant Boven is een veelzijdig en stevig trusscomponent dat perfect geschikt is voor professionele evenementen en installaties. Met een lengte van 400 mm op de foto (A) en een hoogte van 400 mm (B) biedt dit hoekstuk een solide basis voor het creëren van sterke en stabiele trussconstructies.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoogwaardig Polish: Voor een professionele uitstraling.
  • Lichtgewicht: Compact en licht van gewicht.
  • Draaglast: Geschikt voor een hoge belasting.

Met een gewicht van slechts 2.2 kg is dit hoekstuk handig en gemakkelijk te hanteren bij het opzetten en afbreken van trussopstellingen. De hoofdbuis heeft een diameter van 32 x 1.5 mm, terwijl de brace buis een diameter heeft van 10 x 1.5 mm.

Het hoekstuk is afgewerkt met een hoogwaardige polish, waardoor het een professionele uitstraling heeft en perfect past bij verschillende evenementthema's en -stijlen. De zilveren kleur voegt een vleugje elegantie toe aan de trussconstructie en maakt het gemakkelijk om het hoekstuk te combineren met andere trusscomponenten.

Dit hoekstuk is specifiek ontworpen als een hoekverbinding en heeft een trusshoek van 90°. Het biedt de mogelijkheid om trussconstructies in verschillende configuraties te bouwen en te versterken.

Bij de aankoop van het StudioKing Truss Hoekstuk Vlakke Kant Boven ontvang je ook een set handige accessoires, waaronder 3x Spigot, 6x Veiligheidspin en 6x Borgpin. Deze accessoires zorgen voor een veilige bevestiging van het driehoekspant aan andere trusscomponenten. Ze zijn ook los verkrijgbaar en te vinden bij optionele accessoires. De trussen en koppelingen zijn gemaakt van aluminium, terwijl de borgpennen zijn gemaakt van verzinkt staal. Omdat trussen van aluminium zijn gemaakt, hebben ze een betere weerstand tegen water, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. Het is echter belangrijk op te merken dat aluminium gevoelig is voor roest. Daarom raden we langdurig gebruik buitenshuis af. Toch wordt in de praktijk vaak waargenomen dat ze wel buiten worden gebruikt.

Kortom, het StudioKing Truss Driehoek 90 Graden Hoekstuk Vlakke Kant Boven biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en duurzaamheid. Met dit hoekstuk creëer je solide en veilige trussconstructies voor een breed scala aan evenementen en installaties.

Levering:

  • 1x StudioKing Truss Driehoek 90 Graden Hoekstuk Vlakke Kant Boven
  • 6x Veiligheidspin
  • 6x Borgpin
  • 3x Spigot

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 249,00


Artikelnummer:Help291551
Merk:HelpStudioKing
Kleur:HelpZilver
Truss systeem:HelpTriangle
Lengte mm:Help400mm
Gewicht Kg:Help2.2 Kg
Trusstype:HelpCorner
Graden trusshoek:Help90°

StudioKing is ons eigen Nederlandse merk. Het assortiment bestaat uit vele onmisbare accessoires voor uw foto- en videostudio. Van mobiele green screens tot background boards en van ringlampen tot snoots en beauty dishes. Het assortiment van StudioKing richt zich voornamelijk op de privé-gebruiker en semi-professional en is enorm populair onder fotografen en content creators.
StudioKing

 

 

 

 
STUDIOKING in het kort:

• Uitgebreid, betaalbaar assortiment
• Populaire lijn LED-ringlampen, enorm populair onder content creators zoals vloggers en YouTubers
• Talloze accessoires: green screens, background boards, softboxen, autocues en meer
• Uiterst geschikt voor de privé-gebruiker, hobbyist en semi-professional
• Op artikelen van StudioKing bieden wij 2 jaar garantie