Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Adapterring DBBWEC Bowens naar Elinchrom
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Adapterring DBBWEC Bowens naar Elinchrom

Linkstar heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Adapterring (Speedring) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken.

Toepassing Linkstar Adapterring DBBWEC Bowens naar Elinchrom

De Linkstar DBBWEC adapter kan gebruikt worden om Elinchrom accessoires te bevestigen op alle studio flitsers met een Bowens S-bajonet aansluiting. Hierdoor is de adapter onder andere geschikt voor merken zoals Linkstar, Bowens, StudioKing, Jinbei, Qihe, Lastolite, Aurora en Menik flitsers. Indien de accessoires van Elinchrom niet zijn voorzien van een verwisselbare ring, kunnen ze met behulp van deze adapterring toch gebruikt worden in combinatie met Bowens studio flitsers.


Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 28,95


Artikelnummer:Help561116
Merk:HelpLinkstar

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.