Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Beschermkap voor S-Bajonet
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Beschermkap voor S-Bajonet

Deze Linkstar Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de bajonetaansluiting.

Standaard zit bij deze Linkstar Beschermkap een S-bajonet aansluiting, die onder andere geschikt is voor studioflitsers van de merken Linkstar, Bowens, StudioKing, Lastolite, Jinbei, Qihe, Menik en Aurora. Deze ring is niet verwisselbaar.


Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 7,95


Artikelnummer:Help561098
Merk:HelpLinkstar
Serie:HelpLL (Linkstar), LF (Linkstar), FS (Linkstar), FF (Linkstar)
Afmetingen (cm):Help12 x 8 cm
Aansluiting:HelpLinkstar S-bajonet

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.