Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Kowa Adapter TSN-AR33GE
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Kowa Adapter TSN-AR33GE

De Kowa Adapter TSN-AR33GE is de juiste adapterring welke u nodig heeft om een Kowa Smartphone adapter te verbinden met een Kowa Genesis Prominar 33 verrekijker zodat u kunt digiscopen. 

Digiscopen is het maken van foto- en/of video-opnames door gebruik te maken van een smartphone in combinatie met een verrekijker of spotting scope. Op deze manier kunt u onderwerpen enorm vergroten/dichterbij halen waarbij zelfs de kleinste details perfect zichtbaar zijn.   

Toepassing Kowa Adapter TSN-AR33GE

Wanneer u uw smartphone heeft uitgerust met een Kowa smartphone adapter is het mogelijk om het met behulp van de Kowa TSN-AR33GE te verbinden met de Kowa Genesis Prominar 33 modellen.

U kunt de adapter eenvoudig met de smartphone adapter verbinden waarna u de ring over één oculair van de verrekijker schuift. Doordat alles perfect op elkaar aansluit hoeft u geen aanpassingen meer te verrichten en heeft u gegarandeerd het beste resultaat. U bent nu klaar om te digiscopen.

Mocht er geen adapter voor uw smartphone beschikbaar zijn, informeer ons hier dan over. In veel gevallen is het geen probleem voor Kowa om een adapter voor uw smartphone te ontwikkelen.

Om het beste resultaat te verkrijgen is het raadzaam om de verrekijker op een statief te plaatsen. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de Kowa Verrekijker Statief Adapter KB2-MT. Deze kunt u vinden bij de optionele accessoires. Wanneer het geheel op een statief wordt geplaatst is het tevens mogelijk om met meerdere personen door de verrekijker te kijken.

Wanneer u de smartphone adapter inclusief ring van de verrekijker haalt hoeft alleen nog maar de ring van de smartphone adapter verwijderd te worden. Deze smartphone adapter is tevens een beschermhoes welke om uw smartphone kan blijven en zo een goede bescherming biedt tegen vallen en stoten.

De binnendiameter van deze ring is 43mm waardoor de TSN-AR33GE ook te gebruiken is met andere merken wanneer het oculair een buitendiameter heeft van 43mm. Zoals onder andere:

ZEISS Terra ED 8x32/10x32/8x42/10x42 New Model
ZEISS Conquest HD 8x56/10x56/15x56
Swarovski SLC 8x56/10x56/15x56 (3rd Gen.)
Leica Noctivid 8x42/10x42
Nikon Monarch 7 8x42/10x42
Minox (APO) HG 8x33/8x43
Minox BL HD 8x33 New Model
Minox BV 8x33 New Model
Minox BF 8x42/10x42 New Model
DDoptics Pirschler 8x56 (3rd Gen.)
Bushnell Engage 8x42/10x42/10x50/12x50
Bushnell Forge 8x42/10x42
Bushnell Fusion 1 Mile 10x42

Levering:

  • 1x Kowa Adapter TSN-AR33GE

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 29,95Kowa

KOWA: Een begrip in de optiekwereld!

Het Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.

Direct naar alle producten van Kowa

Flagship dealers

In Nederland heeft Benèl sinds kort vier Flagship Dealers voor het optiek merk Kowa. In de filialen van deze Flagship dealers kunt u terecht voor uw Kowa verrekijkers, spotting scopes en digiscoping oplossingen. Zij bieden de mogelijkheid tot het testen of bekijken van de producten en kunnen u tevens voorzien van het beste advies voor de aanschaf van uw Kowa verrekijker, spotting scope of digiscoping oplossing.

Klik hier om te zien welke dealers dit zijn.