Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Vortex SPUDZ Microfiber Schoonmaak Doek
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex SPUDZ Microfiber Schoonmaak Doek

Het Vortex SPUDZ microfiber schoonmaak doek helpt u bij het schoonmaken van smeer, stof, vingerafdrukken en andere viezigheden op het glas van uw kijker. Het doek zit in een neopreen hoesje welke een haak heeft waarmee u het makkelijk aan uw sleutels, rits, tas, broek of iets anders kunt bevestigen. Bent u klaar met het schoonmaken van uw kijker(s) dan drukt u het doek eenvoudig weer terug in het hoesje. Het doek is veilig te gebruiken op elk type glas en uit-wasbaar waardoor u het dus weer kunt hergebruiken.

Levering:

  • 1 x Vortex SPUDZ microfiber schoonmaak doek 15x15 cm

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 7,95


Artikelnummer:Help42000032
Merk:HelpVortex
Type:HelpOnderhoud

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex