Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f Vortex Statief Pro Autoraam Montage
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Statief Pro Autoraam Montage

Het Vortex Statief Pro Autoraam Montage is een slanke, lichtgewicht ondersteuning voor uw verrekijker en/of spotting scope. Het verandert elk voertuig in de ultieme mobiele spotting unit. Middels het raamstatief monteert u uw verrekijker, spotting scope maar ook een foto- of videocamera op de rand van uw autoraam in geopende toestand. De binnenzijde van de klem is bekleed met rubber en voorkomt dat uw auto en raam beschadigt. Doordat het statief over een 2-wegs kop beschikt, kan het raamstatief zowel horizontaal als verticaal bewogen worden. Door middel van de intuïtieve bediening is uw optiek makkelijk te manoeuvreren en kunt u makkelijk uw te observeren objecten volgen.

In tegenstelling tot het Vortex Statief Sport Autoraam Montage is dit statief voorzien van een ARCA-SWISS montage met ¼" schroefdraad is het statief compatibel in een breed scala van montage-opties. Wanneer u uw verrekijker wilt plaatsen dient u een statief-adapter te gebruiken, deze vindt u bij de optionele accessoires. Bij gebruik van een verrekijker is het overigens aan te raden om de hendel aan de objectiefzijde te gebruiken.

Toepassing Vortex Statief Pro Autoraam Montage 

U bevestigt uw optiek eenvoudig door middel van de ARCA-SWISS montage welke is voorzien van ¼" schroefdraad. Daarna plaatst u het geheel op het raamstatief wanneer deze op uw raam geschoven en met de knop vastgedraaid is. Nu kunt u de hendel linksom draaien om uw optiek zowel naar links en rechts als boven en beneden te bewegen om het onderwerp te observeren. Wanneer u de hendel rechtsom draait zet u die positie vast. Wanneer u regelmatig observaties wilt doen vanuit uw voertuig is dit raamstatief ideaal, uw optiek is snel gemonteerd waarna u meteen in staat bent om waarnemingen te doen.

Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Uw Vortex® product wordt gerepareerd in het geval dat het defect raakt. Als reparatie niet mogelijk is wordt het vervangen door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

 

Levering:

  • 1x Vortex Statief Pro Autoraam Montage
  • 1x Snelstartgids (Engels)
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 11 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 109,00


Artikelnummer:Help42000505
Merk:HelpVortex
Type:HelpStatief, Statiefadapter
Bijlage:PDF bestandDownload. manual pro car window mount

VORTEX is een naam die echt iedereen kent: van jagers tot airsofters en van vogelaars tot tactical gebruikers. Het assortiment van het Amerikaanse Vortex omvat verrekijkers, spotting scopes, richtkijkers en red dots uit het hoog- en middensegment. Naast pure kwaliteit biedt Vortex nog meer unieks: VIP-garantie. Dit betekent dat aangesloten dealers aan iedere Vortex-gebruiker levenslange, onvoorwaardelijke garantie kan bieden. Zo bent u verzekerd van een ultiem product, een investering voor de rest van uw leven.

 

 

 

 

VORTEX in het kort:

• Eén van de bekendste namen in de wereld van richtkijkers, red dots en verrekijkers
• Een compleet assortiment uit het absolute top- en middensegment van de markt
• Honderden producten die zichzelf verkopen, direct uit -voorraad leverbaar
• Hét merk voor de jacht, tactical, airsoft en natuurliefhebbers
• Vortex biedt levenslange, onvoorwaardelijke VIP-garantie

Klik op de links en bekijk direct alle Vortex verrekijkers, spotting scopes, afstandsmeter, richtkijkers en red dots.