Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTip
f Kowa Verrekijker SV42 8x42
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Kowa Verrekijker SV42 8x42

De Kowa Verrekijker SV42 8x42 zit in het hogere segment van de SV-serie van Kowa. Met zijn 665 gram is deze verrekijker geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Wilt u (water)sportevenementen van dichtbij bekijken, vliegtuigen en/of vogels spotten of zoekt u een verrekijker voor de jacht? Dan is de Kowa SV42 met een vergroting van 8 maal een uitstekende keus. De SV-serie vertegenwoordigt de perfecte balans tussen optimale prestaties en een modern ontwerp!

Alle componenten in de SV-serie zijn volledig multicoated. Dit zorgt ervoor dat lichttransmissie, kleurdefinitie, helderheid en contrast altijd maximaal presteren. De dak prisma’s zijn ook behandeld met fasecoatings om hun reflectievermogen te vergroten. Hierdoor ontstaat een scherper beeld en kijkt het voor de gebruiker een stuk aangenamer. Tevens zijn de lenzen voorzien van de Kowa Repelling (KR) lens coatings en is de dakkant verrekijker 100% waterdicht. Door de beschikking over KR lenscoatings is de Kowa SV-serie makkelijk te onderhouden.

Technologie

Doordat de dak prisma’s met fasecoatings zijn behandeld wordt het reflectievermogen vergroot. Hierdoor ontstaat een scherper beeld. De Kowa Repelling technologie voorkomt dat vet, vloeistof en vuil zich ophopen op het oppervlak waardoor het reinigen veel eenvoudiger wordt. Deze KR-technologie vermindert ook het risico op krassen op een kwetsbaar lensoppervlak, omdat er minder druk moet worden uitgeoefend om vuil te verwijderen. Doorat de 100% waterdichte Kowa SV42 8x42 volledig gevuld is met stikstofgas kan deze dakkant verrekijker alle temperatuurschommelingen aan zonder dat de lenzen aan de binnenkant beslaan.  

Scherpstellen

Het scherpstellen van de Kowa SV42 8x42 gaat met het centrale scherpstelwiel welke zeer goed te hanteren is. Onder het rechter oculair is een dioptrie-instelring met een speciale groef om extra grip te geven tijdens het gebruik. Hierdoor kan de verrekijker nauwkeurig worden scherp gesteld en aangepast aan de individuele gebruiker om een helder en scherp beeld te geven. 

Kijkveld

De SV42 8x42  van Kowa heeft met 110 meter op 1000 meter een groot kijkveld.
 

Toepassing Kowa Verrekijker SV42 8x42

De Kowa SV42 verrekijkers zijn uiterst compact en licht van gewicht. Hierdoor kunnen ze voor diverse observaties worden gebruikt. Van vogels spotten tijdens fiets- en wandeltochten, tot stedentrips en een bezoek aan een dierenpark. Door de beschikking over KR lenscoatings is de Kowa SV-serie makkelijk te onderhouden.

De 100% water- en mistbestendige en rubberen bepantsering zorgt ervoor dat de lenzen goed beschermd zijn tegen ongeplande ongelukken.

Levering:

  • 1x Kowa Verrekijker SV42 8x42
  • 1x Draagband
  • 1x Tas
  • 2x Objectiefdoppen
  • 1x Regendeksel
  • 1x Handleiding ( Engels / Duits )

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 249,00


Artikelnummer:Help440428
Merk:HelpKowa
Vergroting:Help8x
Type verrekijker:HelpDakkant, Binoculair
Gebruik:HelpJacht, Sport, Vliegtuig spotten, Vogels kijken, Watersport
Uittredepupil:Help5,3 mm
Lenscoating:HelpAll-surface Multi Coating & KR Coating
Prisma type:HelpBaK-4
Kleur:HelpZwart
Afmetingen:Help174 x 128 x 56 mm
Gewicht:Help665 g
Lichtsterkte:Help28,1
Schemergetal:Help18,3
Gezichtsveld op 1000m:Help110 m
Scherp vanaf:Help4 m
Coating:HelpPhase coating, Full multicoating
Diameter objectief:Help42 mm
Gasgevuld/waterdicht:HelpJa
Waterproof:HelpJa
Scherpstelling:HelpCentrale scherpstelling
Twistup oculairen:HelpJa
Statiefaansluiting:HelpJa
Garantie:Help10 jaar

Kowa

KOWA: Een begrip in de optiekwereld!

Het Japanse Kowa is al jaren een begrip in de optiekwereld. Het merk produceert verrekijkers en spotting scopes van de allerhoogste kwaliteitsklassen. Kowa kan zich meten met de beste merken in de markt en wordt regelmatig zeer goed getest in diverse vakbladen.

Helder en lichtsterk

De scopes en kijkers van Kowa zijn ideaal voor de meest veeleisende gebruikers. De lichtsterkte, detailweergave bouwkwaliteit en helderheid zijn zeer goed. Daarnaast zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals stay-on tassen, camera adapters en oculairen.

Direct naar alle producten van Kowa

Flagship dealers

In Nederland heeft Benèl sinds kort vier Flagship Dealers voor het optiek merk Kowa. In de filialen van deze Flagship dealers kunt u terecht voor uw Kowa verrekijkers, spotting scopes en digiscoping oplossingen. Zij bieden de mogelijkheid tot het testen of bekijken van de producten en kunnen u tevens voorzien van het beste advies voor de aanschaf van uw Kowa verrekijker, spotting scope of digiscoping oplossing.

Klik hier om te zien welke dealers dit zijn.