Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f FLIR Breach PTQ136 Objectief Beschermlens
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

FLIR Breach PTQ136 Objectief Beschermlens

Deze FLIR Breach Objectief Beschermlens is een accessoire die u kunt gebruiken om het objectief van uw FLIR Breach warmtebeeldcamera te beschermen tegen krassen en impacts. Bovendien heeft deze lens geen invloed op het thermische beeld van de camera. Deze protectielens is op maat gemaakt en is daarom alleen geschikt voor de FLIR Breach PTQ136.

De bescherming is gemaakt van stevig aluminium (6061 legering) en heeft uitsparingen van 5,9mm. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld airsoft-balletjes het objectief raken. De beschermlens weegt slechts 15 gram.

Toepassing FLIR Breach PTQ136 Objectief Beschermlens

Deze accessoire komt van pas in iedere situatie waarin het objectief van uw warmtebeeldcamera kan beschadigen (bijvoorbeeld tijdens airsoft). Maar ook in iedere andere situatie waarin u de lens van extra bescherming wilt voorzien is deze protectie-lens een waardevolle toevoeging.

Let op: het is per saldo voordeliger om deze beschermlens in een combi met helm-bridge te bestellen (zie optionele accessoires).

Levering:

  • 1x Aluminium (6061) objectief beschermlens voor FLIR Breach PTQ136 warmtebeeldcamera

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 69,95


Artikelnummer:Help13431910
Merk:HelpFLIR

FLIR

De marktleider op het gebied van infraroodcamera's

Wat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera's worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.

Voordelen van warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.
Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien

Direct naar alle producten van FLIR