Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001

De FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001 is alles dat u nodig hebt voor het compleet hands-free bedienen van uw FLIR warmtebeeldcamera of nachtkijker. Deze set bestaat uit een comfortabel hoofdsysteem met flip-up-montage en alle benodigde componenten om uw FLIR-camera er aan te bevestigen. De set is onmisbaar wanneer u bijvoorbeeld de compacte FLIR Breach warmtebeeldcamera wilt gebruiken.

Bij dit hoofdsysteem worden alle montage-accessoires meegeleverd. Zo kunt u uw FLIR-camera eenvoudig en veilig bevestigen. De Goggle Kit beschikt ook over een flip-up-systeem. Hiermee kunt u het oculair van de camera zachtjes, maar naadloos, op uw oog aansluiten. Als u de kijker niet wilt gebruiken, kantelt u deze eenvoudig omhoog. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een schuifbalk, waarmee u de camera naar links en rechts kunt schuiven. Zo kunt u gemakkelijk met ieder oog de camera gebruiken, zonder deze eerst los te hoeven maken van het systeem.

Toepassing FLIR Goggle Kit #1 ANHG000001

Om het hoofdsysteem te gebruiken bevestigt u de inbegrepen connector aan de rail van uw thermische camera of nachtkijker. Vervolgens plaatst u de Goggle Kit op uw hoofd. De 'riemen' van dit hoofdsysteem zijn vrij instelbaar, waarmee u dus zelf bepaalt hoe strak of losjes u het geheel op uw hoofd wilt vastmaken. De beschermkap aan de onderzijde zet u vervolgens tegen uw kin. Voor extra comfort bevindt zich in deze 'kin-houder' een kussentje. Middels de ronde drukknop op de montage kunt u het flip-up-systeem gebruiken, waarmee u de camera dus naar boven en onder kunt kantelen. Wanneer deze knop niet is ingedrukt zal de camera stevig en veilig in zijn positie blijven. Indien u de camera met het andere oog wilt gebruiken, schuift u de unit via de schuifbalk opzij. Vergeet dan niet om het oculair van uw camera 180 graden te draaien.

Compatibiliteit van de FLIR Goggle Kit #1:

• FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera
• FLIR MNVD-40 Nachtkijker
• FLIR MNVD-51 Nachtkijker
• FLIR NYX-7 Pro Nachtkijker

Levering:

  • 1x FLIR Hoofdsysteem #1
  • 1x Connector (t.b.v. bevestigen FLIR-camera)
  • 1x Flip-up-montage
  • 1x Schuifmechanisme
  • 1x Kin-beschermkap
  • 1x Verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 179,00


Artikelnummer:Help13431914
Merk:HelpFLIR

FLIR

De marktleider op het gebied van infraroodcamera's

Wat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera's worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.

Voordelen van warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.
Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien

Direct naar alle producten van FLIR