Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf AGM Rattler TC35-384 Warmtebeeld Clip-On Voorzet
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Rattler TC35-384 Warmtebeeld Clip-On Voorzet

Met de Rattler TC35-384 van het Amerikaanse AGM Global Vision verandert u uw optische richtkijker in een warmtebeeld-richtkijker. De AGM Rattler TC35-384 is ontwikkeld als clip-on/voorzet die u met een speciale adapterring aan uw richtkijker kunt bevestigen. De scope heeft een 384x288 (17μm) detector, een 35mm lens en 50hz beeld om snel bewegende doelen eenvoudig te kunnen volgen. De kijker is slechts 15 cm lang en weegt nog geen 400 gram, dus ideaal voor de balans en uw comfort.

Voor optimaal gebruik is deze clip-on met name aan te raden als u op uw optische richtkijker een vergroting van 7x of lager gebruikt. De warmtebeeldcamera bevat zelf geen dradenkruis, u gebruikt die van uw richtkijker.

Kenmerken van de warmtebeeld clip-on

De kijker heeft een optische 1x vergroting (tot 8x met digitale zoom) en een breed gezichtsveld van 10 graden. Verder beschikt het apparaat over een haarscherpe 0.39" OLED-display. Er zijn verschillende kleurenpaletten te selecteren, waaronder Black Hot, White Hot, Red Hot, Full-color en Target Highlight. Bij deze laatste functie ziet u een pijltje in beeld dat automatisch het warmste object 'aanwijst'. Hierdoor kunt u gemakkelijk wild detecteren en volgen. Op het apparaat kunt u foto's en video's maken. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen en kunt u met de  meegeleverde USB-C kabel overzetten naar uw laptop of computer. De kijker kan ook met Wi-fi worden verbonden. Op die manier kunt u beelden live delen met de smartphone of tablet van anderen.

Om de AGM Rattler van stroom te voorzien gebruikt u de twee meegeleverde CR123-batterijen (extra batterijen zijn optioneel verkrijgbaar). Hiermee kunt u de kijker tot wel 4,5 uur achtereenvolgend gebruiken. De gebruiksduur kunt u verder verlengen door gebruik te maken van de standby-modus.

Bevestiging aan uw richtkijker

U kunt de AGM Rattler TC35-384 aan de body van uw daglicht-richtkijker vastmaken met behulp van een adapterring. Deze is niet standaard inbegrepen, maar vindt u bij de optionele accessoires. Bij het selecteren van de juiste adapterring moet u rekenen met de buitenmaat van de behuizing bij het objectief van uw richtkijker (dus niet de diameter van de lens zelf). Om te bevestigen schroeft u de clip-on vast in de adapterring en bevestigt deze vervolgens veilig aan uw richtkijker. Op deze manier maakt het dus niet uit of uw wapen een Weaver/Picatinny, Dovetail, Blaser of andere aansluiting heeft omdat u de kijker tenslotte vastmaakt aan uw richtkijker die zich al op uw wapen bevindt.

Toepassing AGM Rattler TC35-384

Deze thermische clip-on is geschikt om 's nachts en in schemering met uiterste precisie te kunnen schieten. Met deze scope wordt u niet langer beperkt door de limieten van de natuur, zoals duisternis, mist, regen, sneeuw of planten en takken die uw zicht kunnen versperren. Met de 35mm lens heeft u een ideale balans tussen kijkafstand en gezichtsveld. De AGM Rattler TC35-384 is met name geschikt voor schoten op korte en middellange afstanden, bijvoorbeeld met uw luchtbuks.

AGM Global Vision artikel: 3092456005TC31

Warmtebeeld voorzet

Rattler TC35-384 Rattler TC50-640
Detectorresolutie 384x288 640x512
Pixelgrootte 17μm 12μm
Lensdiameter 35mm 50mm
Vergroting en max. zoom 1 - 8x 1 - 8x
Detectieafstand  1,2 km 2,5 km
Zichtveld (in graden) 10 x 8 8,8 x 7
Gewicht 400 gram 490 gram

Levering:

  • 1x AGM Rattler TC35-384 Warmtebeeld Clip-On/Voorzet
  • 1x Draagtas
  • 2x CR123-batterij
  • 1x Lensdoek
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 17 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 2.199,00


Artikelnummer:Help121045
Merk:HelpAGM
Type:HelpVoorzet (Clip-on)
Detector:Help384x288 VOx (12 micron)
Refresh rate:Help50 Hz
Lensdiameter:Help35mm
Type beeldfocus:HelpManuele focus, Auto-focus
Detectieafstand:HelpMedium-range (max. 1.000m)
Toepassing:HelpJacht
Features:HelpPicture-in-Picture, Wi-fi
Kleurpaletten:HelpWhite hot, Black hot, Full-color, Target highlight
Opnamefunctie:HelpFoto, Video
Dradenkruis:HelpNee (u gebruikt dradenkruis van uw optische richtkijker)
Overige functionaliteiten:HelpInstelbaar contrast, Instelbare helderheid
Gewicht:Help400 gram
Afmetingen:Help153 x 62 x 59 mm
Stroomvoorziening:Help2x CR123a batterij (meegeleverd)
Werktemperatuur:Help-20°C tot +55°C
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (stootvast, onderdompelbaar)
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.