Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf AGM Rattler TC50-640 Warmtebeeld Clip-On Voorzet
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Rattler TC50-640 Warmtebeeld Clip-On Voorzet

Met de Rattler TC50-640 van het Amerikaanse AGM Global Vision is een warmtebeeld-voorzetkijker uit het absolute topsegment. Met deze voorzet verandert u uw optische richtkijker in een thermische richtkijker. De AGM Rattler TC50-640 is ontwikkeld als clip-on die u met een speciale adapterring aan uw richtkijker kunt bevestigen. De scope heeft een hoogwaardige 640x512 (12μm) detector, een groot 50mm objectief en 50hz beeld om bewegend wild eenvoudig te kunnen volgen. De kijker is slechts 15 cm lang en weegt nog geen 500 gram, dus ideaal voor de balans en uw comfort.

Voor optimaal gebruik is deze clip-on met name aan te raden als u op uw optische richtkijker een vergroting van 8x of lager gebruikt. De warmtebeeldcamera bevat zelf geen dradenkruis, u gebruikt die van uw richtkijker.

Kenmerken van de warmtebeeld clip-on

De kijker beschikt over een optische 1x vergroting (tot 8x met digitale zoom) en een field of view van 8.8 graden. Verder heeft het apparaat over een haarscherpe 0.39" OLED-display. Er zijn diverse kleurenpaletten te selecteren, waaronder Black Hot, White Hot, Red Hot, Full-color en Target Highlight. Bij deze laatste functie ziet u een pijltje in beeld dat automatisch het warmste object 'aanwijst'. Hierdoor kunt u gemakkelijk wild detecteren en volgen. Op het apparaat kunt u foto's en video's maken. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen en kunt u met de meegeleverde USB-C kabel overzetten naar uw laptop of computer. De kijker kan ook met Wi-fi worden verbonden. Op die manier kunt u beelden live delen met de smartphone of tablet van anderen.

Om de AGM Rattler van stroom te voorzien gebruikt u de twee meegeleverde CR123-batterijen (extra batterijen zijn optioneel verkrijgbaar). Hiermee kunt u de kijker tot wel 4,5 uur achtereenvolgend gebruiken. Deze gebruiksduur kunt u verlengen door gebruik te maken van de standby-modus.

Bevestiging aan uw richtkijker

U kunt de AGM Rattler TC50-640 aan de body van uw conventionele richtkijker vastmaken met behulp van een adapterring. Deze is niet standaard inbegrepen, maar vindt u bij de optionele accessoires. Bij het selecteren van de juiste adapterring moet u rekenen met de buitenmaat van de behuizing bij het objectief van uw richtkijker (dus niet de diameter van de lens zelf). Om te bevestigen schroeft u de clip-on vast in de adapterring en bevestigt deze vervolgens veilig aan uw richtkijker. Op deze manier maakt het dus niet uit of uw wapen een Weaver/Picatinny, Dovetail, Blaser of andere aansluiting heeft omdat u de kijker tenslotte vastmaakt aan uw richtkijker die zich al op uw wapen bevindt.

Toepassing AGM Rattler TC50-640

Als u op zoek bent naar de beste warmtebeeld-voorzetkijker die er is, is de AGM Rattler TC50-640 dé oplossing. Met een high-end 640x512 detector en een grote 50mm lens profiteert u niet alleen van optimale kwaliteit, maar ook van een maximale kijkafstand tot wel 2,5 km. Deze clip-on is geschikt om 's nachts en in schemering met uiterste precisie te kunnen schieten. Met gebruik van thermisch beeld wordt u niet langer meer beperkt door de limieten van de natuur, zoals duisternis, mist, regen, sneeuw of planten en takken die uw zicht kunnen versperren. De AGM Rattler TC50-640 is uiterst geschikt voor schoten op grote afstanden.

AGM Global Vision artikel: 3092756006TC51

Warmtebeeld voorzet

Rattler TC35-384 Rattler TC50-640
Detectorresolutie 384x288 640x512
Pixelgrootte 17μm 12μm
Lensdiameter 35mm 50mm
Vergroting en max. zoom 1 - 8x 1 - 8x
Detectieafstand  1,2 km 2,5 km
Zichtveld (in graden) 10 x 8 8,8 x 7
Gewicht 400 gram 490 gram

Levering:

  • 1x AGM Rattler TC50-640 Warmtebeeld Clip-On/Voorzet
  • 1x Draagtas
  • 2x CR123-batterij
  • 1x Lensdoek
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 3.899,00


Artikelnummer:Help121046
Merk:HelpAGM
Type:HelpVoorzet (Clip-on)
Detector:Help640x512 VOx (12 micron)
Refresh rate:Help50 Hz
Lensdiameter:Help35mm
Type beeldfocus:HelpManuele focus, Auto-focus
Detectieafstand:HelpLong-range (max. 1.500m), Ultra Long-range (> 1.500m)
Toepassing:HelpJacht
Features:HelpPicture-in-Picture, Rangefinder (stadiametrisch), Wi-fi
Kleurpaletten:HelpWhite hot, Black hot, Full-color, Target highlight
Opnamefunctie:HelpFoto, Video
Dradenkruis:HelpNee (u gebruikt dradenkruis van uw optische richtkijker)
Overige functionaliteiten:HelpInstelbaar contrast, Instelbare helderheid
Gewicht:Help490 gram
Stroomvoorziening:Help2x CR123a batterij (meegeleverd)
Werktemperatuur:Help-20°C tot +55°C
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (stootvast, onderdompelbaar)
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.