Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf AGM Varmint LRF TS35-384 Warmtebeeld Richtkijker met Laser Rangefinder
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Varmint LRF TS35-384 Warmtebeeld Richtkijker met Laser Rangefinder

De Varmint LRF TS35-384 van het Amerikaanse AGM Global Vision is een thermische richtkijker met laser-rangefinder voor (middel)lange afstanden. De warmtebeeld-richtkijker heeft een 384x288 detector (12μm), een 35mm objectief en heeft een detectieafstand tot wel 1,7 kilometer. Het apparaat is nog geen 20 cm lang en weegt slechts 650 gram.

De AGM Varmint LRF TS35-384 heeft een gezichtsveld van 7,5 x 5,6 graden en een optische vergroting van 3x. Deze kunt u met een digitale zoom tot 24x vergroten. Met de Picture-in-Picture modus kunt u een klein deel in beeld nog verder vergroten. U kijkt op een haarscherp 0.39" OLED-display (1024x768). Deze kunt u zelf instellen qua helderheid en contrast.

U kunt vijf verschillende dradenkruizen gebruiken die u in vier kleuren en ook qua helderheid kunt instellen. Deze vergroten mee met de zoom die u gebruikt, vergelijkbaar met First Focal Plane (FFP) van conventionele richtkijkers. U kunt het dradenkruis ook uitschakelen. Om de richtkijker in te schieten kunt u zowel de hoogte als breedte verstellen. Voor het stelbereik op 100 meter staat iedere klik van de turrets voor 0.44 MOA / 0.13 mil.

U kunt de omgeving instellen in Black Hot, White Hot, Red Hot, Full-color en Target Highlight. Bij deze laatste functie ziet u een pijltje in beeld dat automatisch het warmste object 'aanwijst'. Hierdoor kunt u gemakkelijk wild detecteren en volgen. Ook kunt u foto's en video's maken. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen en kunt u met de USB-C kabel (inbegrepen) overzetten naar uw laptop of computer. De kijker kan ook met Wi-fi worden verbonden. Zo kunt u beelden live-streamen naar een smartphone of tablet.

Bij dit product is standaard een Weaver/Picatinny-montage inbegrepen. Als uw wapen een andere aansluiting heeft - bijvoorbeeld Dovetail - dan heeft u een adapter nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij vele jachtwinkels of webshops. Het apparaat is IP67 gecertificeerd, dus waterdicht en bestand tegen een val van 1,5m hoogte op beton. Dit betekent dat u de kijker ook in de meest uitdagende condities kunt gebruiken. Met slechts één 18650-batterij (een oplaadbaar type wordt meegeleverd) kunt u de AGM Varmint tot wel 4,5 uur gebruiken. 

Specificaties van de laser-rangefinder

Met behulp van de ingebouwde laser-afstandsmeter kunt u afstanden meten tot dieren, mensen en objecten. De afstand tot het doel waar u op focust wordt op de display weergegeven. De laserstraal heeft een bereik tot wel 600m en een nauwkeurigheid van circa 1m. De laser heeft een golflengte van 905nm, is ingedeeld in de Laser Safety Class 1 en is daarmee eye-safe. Dit is de hoogste veiligheidsklasse, maar desondanks is het nog steeds niet aan te raden om in de bron of straal te kijken.

Toepassing AGM Varmint LRF TS35-384

Deze warmtebeeld-richtkijker is ontwikkeld voor de jager die 's nachts op (middel)lange afstanden wil schieten. Het is een thermische richtkijker uit het middensegment. Het voordeel van een 35mm is dat u de perfecte balans van vergroting en zichtveld hebt. Omdat de kijker daarnaast beschikt over alle cruciale functies, waaronder een laser-rangefinder, hebt u alles in huis om met uiterste precisie te kunnen schieten.

Thermische richtkijkers

AGM Rattler TS25-384 AGM Varmint TS35-384 AGM Varmint TS50-640
Detectorresolutie 384x288 384x288 640x512
Lensdiameter 25mm 35mm 50mm
Vergroting en max. zoom 1,5 - 12x 3 - 24x 2,5 - 20x
Detectieafstand 880 m 1,7 km 2,5 km
Zichtveld (in graden) 15 x 11,2 7,5 x 5,6 8,8 x 7
Laser-Rangefinder Nee Ja Ja
Gewicht 500 gram 650 gram 720 gram

Deze warmtebeeldcamera valt onder de Dual-Use verordening. Voor het (tijdelijk) exporteren van deze goederen naar landen buiten de Europese Unie heeft u een vergunning nodig. 

Levering:

  • 1x AGM Varmint LRF TS35-384 Thermische Richtkijker met Laser Rangefinder (384x288 / 35mm / 50hz)
  • 1x Weaver/Picatinny-montage
  • 1x Draagtas
  • 2x Oplaadbare 18650-batterij
  • 1x Batterijlader
  • 1x USB-C kabel
  • 1x Lensdoek
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 17 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 3.299,00


Artikelnummer:Help121035
Merk:HelpAGM
Type:HelpRichtkijker
Detector:Help384x288 VOx (12 micron)
Refresh rate:Help50 Hz
Lensdiameter:Help35mm
Type beeldfocus:HelpManuele focus
Detectieafstand:HelpMedium-range (max. 1.000m)
Toepassing:HelpJacht
Features:HelpWi-fi, Laser-afstandsmeter
Kleurpaletten:HelpWhite hot, Black hot, Red hot, Full-color, Target highlight
Opnamefunctie:HelpFoto, Video
Dradenkruis:HelpJa (diverse types en kleuren)
Overige functionaliteiten:HelpInstelbaar contrast, Instelbare helderheid
Gewicht:Help650 gram
Afmetingen:Help200 x 109 x 66 mm
Montage meegeleverd?:HelpJa: Picatinny/Weaver
Stroomvoorziening:Help2x CR123a batterij (meegeleverd)
Werktemperatuur:Help-20 tot 55°C
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (stootvast, onderdompelbaar)
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.