Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTE VERTALEN
f AGM Explorator TB75-384 Binoculaire Warmtebeeldcamera
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Explorator TB75-384 Binoculaire Warmtebeeldcamera

De AGM Explorator TB75-384 is een professionele, binoculaire warmtebeeldcamera die onmisbaar is wanneer u lange tijd op (zeer) grote afstanden wilt observeren. De kijker is voorzien van een 384x288 VOx detector (17μm), een haarscherpe OLED-display en een groot 75mm Germanium objectief met een 4.7x optische vergroting en manuele focus. Met een digitale zoom kunt u het beeld tot 19x vergroten. Voor optimale observaties is de Explorator voorzien van een aantal onmisbare features zoals een stadiametrische afstandsmeter en Picture-in-Picture modus. 

Interne eigenschappen

Met de Explorator TB75-384 ziet u in één opgslag de warmte van bijna 111.000 pixels. Dit wordt weergegeven op een dual-OLED-display (800x600 pixels), waarop beelden in real-time worden geprojecteerd (50hz). Om voor uw ogen te corrigeren kunt u de dioptrie instellen bij beide oculairen. Middels de focusring bij het objectief kunt u het weergegeven beeld handmatig scherpstellen. U kunt bijvoorbeeld ook het contrast, de helderheid en de scherpte van het beeld aanpassen.

Kleurpallet, PiP en afstandsmeter

De thermische camera beschikt over een aantal verschillende observatiemodi. Zo kunt u 9 verschillende kleurenpalletten instellen, zoals Black Hot, White Hot en Red Hot. Daarnaast kunt u gebruiken maken van de Picture-in-Picture (PiP) modus. Deze optie gebruikt u om op een bepaald object in beeld verder in te zoomen (2x), zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Met de stadiametrische afstandsmeter kan de AGM Explorator de afstand tot mensen, dieren of andere objecten berekenen. U krijgt twee horizontale lijnen in beeld, waarvan u de bovenste kunt bewegen. Wanneer u naar een persoon kijkt, dan zorgt u dat de persoon precies tussen de twee lijnen in beeld staat. Linksonder in beeld ziet u dan hoeveel meter die persoon ongeveer van u vandaan is.

Uiterlijke kenmerken

De kijker heeft een stevige aluminium behuizing en beschikt over een Germanium asferisch objectief. De AGM Explorator is IP67 gecertificeerd, wat betekent dat deze waterdicht en stootvast is. Omdat thermisch beeld onafhankelijk is van omgevingslicht of weerstype, kunt u de kijker dus zelfs bij de meest extreme omstandigheden gebruiken. Met behulp van twee meegeleverde CR123A batterijen kunt u het apparaat tot wel vijf uur lang gebruiken. Optioneel kan dit ook via externe USB-continuvoeding. Via de 1/4" schroefdraadaansluiting aan de onderzijde kunt u de camera op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).

Toepassing AGM Explorator TB75-384

De AGM Explorator TB75-384 is onmisbaar voor langdurige, comfortabele observaties op lange en extreme afstanden. Deze warmtebeeldcamera is daarmee zeer geschikt voor iedere tactical toepassing, beveiliging/bewaking en reddingsoperaties. Maar ook bij andere toepassingen waarbij langdurig geobserveerd wordt (zoals jacht of natuurobservaties) is de AGM Explorator TB75-384 onmisbaar. Het voordeel van een binoculaire warmtebeeldcamera ten aanzien van een monoculair is dat:

- u met beide ogen tegelijk het thermische beeld kunt zien
- de camera veel comfortabeler in gebruik is, want u hoeft niet continu één oog dicht te knijpen
- een binoculair daardoor geschikt is voor langdurig, continu gebruik

Deze warmtebeeldcamera valt onder de Dual-Use verordening. Voor het (tijdelijk) exporteren van deze goederen naar landen buiten de Europese Unie heeft u een vergunning nodig.

Levering:

  • 1x AGM Explorator TB75-384 binoculaire warmtebeeldcamera (75mm lens)
  • 1x Objectiefdop
  • 1x Lensdoek
  • 1x AGM Draagtas
  • 1x Draagriem (nekkoord)
  • 2x CR123A batterij
  • 1x Handleiding
  • 1x Verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 5.399,00


Artikelnummer:Help121201
Merk:HelpAGM
Type:HelpBinoculair (voor 2 ogen)
Detector:Help384x288 VOx (17µm)
Display-kwaliteit:Help800x600 OLED
Lensdiameter:Help75mm
Observatiemodi:HelpScouting, Picture-in-Picture (PiP)
Type beeldfocus:HelpManuele Focus
Field of view:Help5x3,7
Detectiebereik:HelpLong-range (max. 1.500m), Ultra long-range (> 1.500m)
Toepassing:HelpBeveiliging, Hulpdiensten, Jacht, Politie / Defensie
Overige functionaliteiten:HelpStadiametrische afstandsmeter
Kleurpaletten:HelpWhite Hot, Black Hot, Ironbow, Rainbow, Graded Fire, Iron, Sepia, Ice-Fire, Arctic, Outdoor Alert, Custom, Red Hot, Green Hot
Refresh Rate:Help50 Hz
Opnamefunctie:HelpNee
Vergroting:Help5x tot 19x
Dioptrie instelling:Help-5/+5
Gewicht:Help990 gram
Afmetingen:Help249 x 112 x 89 mm
Type aansluitingen:HelpStatiefaansluiting (1/4" schroefdraad)
Stroomvoorziening:Help2x CR123A batterij (inbegrepen), Externe stroomvoorziening via micro-USB
Werktemperatuur:Help-40 tot +70 graden Celsius
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.