Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f AGM StingIR-640 Tactical Warmtebeeldcamera met Helm Montage
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM StingIR-640 Tactical Warmtebeeldcamera met Helm Montage

De AGM StingIR-640 is een tactical warmtebeeldcamera uit het absolute top-segment, welke standaard wordt geleverd met een helm-bridge. De thermische monoculair heeft een 640x512 detector, een pixelgrootte van 12μm en een 50hz refresh-rate (dus real-time beeld). De AGM StingIR-640 is specifiek ontwikkeld voor de professionele gebruiker en veeleisende liefhebber wiens beide handen altijd vrij moeten zijn. Het apparaat is nog geen 14 cm lang en weegt slechts 220 gram.

Interne highlights

De camera kan een persoon detecteren op maar liefst 1,2 km en voertuigen tot afstanden van wel 2 km. De kijker geeft u een groot gezichtsveld van 16,3 x 12,3 graden. De optische vergroting bedraagt 1x, maar met behulp van de digitale zoom kunt u verder vergroten tot 2x, 4x en 8x. Ook kunt u gebruik maken van de Picture-in-Picture modus, om een bepaald object in beeld nog verder te vergroten. De omgeving wordt geprojecteerd op een haarscherpe OLED-display met 1028x768 pixels.

Optimaal observeren en detecteren

U kunt de omgeving laten weergeven op basis van vier kleurenpaletten: White Hot, Black Hot, Orange Hot (ook bekend als Outdoor Alert) en Rainbow. U kunt de helderheid en contrast handmatig regelen, welke instelbaar zijn in 10 niveaus. Tevens kunt u gebruik maken van het ingebouwde digitale kompas en de inclinometer, die de hoekverstelling in graden weergeeft.

Montage aan een helm

Bij de AGM StingIR ontvangt u een bridge met Dovetail-aansluiting, zodat u de warmtebeeldcamera aan iedere gangbare helm of goggle kit (headset) kunt bevestigen. De adapter beschikt over een rail, waarmee u de warmtebeeldcamera perfect voor het gewenste oog kunt positioneren. De NVG-mount, de arm die uw helm met de bridge verbindt, is niet inbegrepen. Dit komt omdat deze afhankelijk is van het type aansluiting aan de voorzijde van uw helm. Bij het leveringsveld en de afbeeldingen ziet u wat exact is inbegrepen.

Uiterlijke eigenschappen en stroomvoorziening

De camera is IP67 gecertificeerd, dus water- en stofdicht. Ook bij zeer extreme temperaturen van -10°C tot +60°C kunt u de camera probleemloos gebruiken. U kunt de AGM StingIR-640 op meerdere manieren van stroom voorzien: via continustroom of één CR123, RCR123 of 18650-batterij. De camera heeft tevens een stand-by modus om de levensduur verder te verlengen. Continu-stroomvoorziening kunt u bijvoorbeeld realiseren door een powerbank op de achterzijde van uw helm of goggle kit te bevestigen en deze aan te sluiten op de warmtebeeldcamera (USB-C aansluiting). Dit zorgt tevens voor een optimale balans.

Toepassing AGM StingIR-640

Deze high-end tactische warmtebeeldcamera is ontwikkeld voor zowel handheld als hands-free gebruik. Daarmee is het een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Denk aan airsoft en tactisch gebruik, zoals politie en defensie (Mil/LE) en iedere vorm van beveiliging, reddingsdiensten of bijvoorbeeld de kustwacht. Daarnaast leent de StingIR zich ook voor nachtelijke navigatie, algemene natuurobservaties en de jacht. Met behulp van thermisch beeld kunt u altijd observeren en detecteren, ongeacht het weerstype of het moment van de dag.

Levering:

  • 1x AGM StingIR-640 Monoculaire Warmtebeeldcamera
  • 1x Helm bridge/Dovetail (bracket met adapter)
  • 2x Eyecup
  • 1x Objectiefdop
  • 1x Weaver/Picatinny rail-adapter met schroeven
  • 1x USB-C kabel
  • 1x 18650 batterij-adapterdop
  • 1x Lensdoek
  • 1x Transportkoffer

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 4.750,00


Artikelnummer:Help121211
Merk:HelpAGM
Type:HelpMonoculair (voor 1 oog)
Detector:Help640x512 VOx (12µm)
Display-kwaliteit:Help1028x768 OLED
Lensdiameter:Help25mm
Observatiemodi:HelpAlleen warmtebeeld, Scouting, Picture-in-Picture (PiP)
Type beeldfocus:HelpManuele Focus
Field of view:Help16x12
Detectiebereik:HelpShort-range (max. 500m), Medium-range (max. 1.000m), Long-range (max. 1.500m)
Toepassing:HelpAirsoft / Paintbal, Beveiliging, Handsfree, Hulpdiensten, Politie / Defensie
Overige functionaliteiten:HelpMagnetisch kompas, Inclinometer, Picture-in-Picture
Kleurpaletten:HelpWhite Hot, Black Hot, Rainbow, Outdoor Alert
Refresh Rate:Help50 Hz
Opnamefunctie:HelpNee
Vergroting:Help1x tot 8x
Dioptrie instelling:Help-5 tot +5
Gewicht:Help220 gram
Afmetingen:Help140 x 70 x 50mm
Type aansluitingen:HelpUSB-C
Stroomvoorziening:Help1x 18650 batterij, 1x CR123 batterij, 1x RCR123a batterij, Continustroom (via USB-C)
Werktemperatuur:Help-10 tot +60 graden Celsius
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.