Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f FLIR Breach PTQ136 Tactical Warmtebeeld Set met Helm Bridge (Dovetail)
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

FLIR Breach PTQ136 Tactical Warmtebeeld Set met Helm Bridge (Dovetail)

Deze tactical-set, die onder andere bestaat uit de FLIR Breach PTQ136 en een helm-bridge met dovetail-aansluiting, is een uniek hulpmiddel voor thermische observaties. Er is vrijwel geen andere warmtebeeldcamera in de markt die u hands-free kunt gebruiken of aan een helm kunt monteren. Bij deze set ontvangt u verder een objectiefbescherming, een mini-railadapter en een riemholster.

FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera

De FLIR Breach is ongetwijfeld de meest compacte, lichtgewicht warmtebeeldcamera die u ooit hebt gezien: slechts 14cm lang (inclusief oculair) en 210 gram. Het apparaat heeft een 320x256 VOx detector (17µm) en een refresh-rate van 60hz. Dit betekent dat beelden in real-time worden weergegeven, zodat u geen moment mist. De kijker heeft een 1x optische vergroting die u met een digitale zoom kunt verhogen tot 4x. Het grote gezichtsveld van 24 graden zorgt ervoor dat u een groot deel van uw omgeving in beeld hebt.

De Breach bevat zeven kleurenpaletten waarmee u de omgeving naar uw voorkeur kunt laten weergeven, waaronder White/Black Hot en Outdoor Alert (waarbij een persoon/dier goudkleurig zal oplichten in een verder grijs weergegeven omgeving). Omdat het om een thermische camera gaat heeft u altijd beeld, ongeacht de weersomstandigheden. U kijkt dus eenvoudig door regen en mist heen, maar ook langs de takjes van planten om ook de persoon die zich verschuilt in één oogopslag te kunnen zien. Alles dat u ziet kunt u vastleggen in de vorm van foto's en video's.

Helm Bridge (Dovetail-aansluiting)

In deze set is een lichtgewicht dual helm-bridge inbegrepen die van stevig CNC aluminium is gemaakt. Hiermee kunt u het apparaat perfect voor uw oog positioneren. U kunt zelf bepalen of u deze voor uw linker/rechter oog wilt plaatsen. Ook kunt u de kijker horizontaal verschuiven (i.v.m. pupilafstand) en zijwaarts omhoog flippen. Erg handig in situaties wanneer u snel wilt kunnen switchen tussen thermisch beeld en uw eigen visuele zicht.

Deze dual bridge heeft aan de bovenzijde een Dovetail-aansluiting. Hieraan kunt u een NVG Dovetail Mount vastmaken. Zo'n montage is het ontbrekende stukje waarmee u deze bridge aan uw helm kunt bevestigen. Bekijk de afbeeldingen om te zien wat hiermee precies bedoeld wordt. Houd er rekening mee dat zo'n NVG Dovetail Mount niet is inbegrepen, omdat er verschillende helm-types in de markt worden gebruikt. Wilcox helmen zijn doorgaans erg populair. De verschillende NVG mounts zijn bij vele (web)winkels verkrijgbaar. De warmtebeeldcamera maakt u via de meegeleverde mini-rail adapter vast aan de bridge. U kunt deze helm bridge ook uitbreiden met een SiOnyx nachtkijker die u voor uw andere oog kunt positioneren (zie optionele accessoires).

Objectief-beschermlens

U ontvangt voor de warmtebeeldcamera een objectiefbescherming. Hiermee kunt u de lens van uw kijker beschermen tegen krassen en impacts zoals airsoft-balletjes. De bescherming is gemaakt van stevig aluminium (6061 legering) en heeft uitsparingen van 5,9mm. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld airsoft-balletjes het objectief raken. Deze accessoire weegt slechts 15 gram en heeft geen invloed op het thermische beeld dat wordt weergegeven.

Let op: deze lens beschermt het objectief voor impacts op basis van officiële testresultaten. Wij zijn echter nooit aansprakelijk voor de eventuele schade die onverhoopt toch ontstaat aan (het objectief van) uw kijker. 

Toepassing FLIR Breach Tactical Handsfree Warmtebeeld Set

Deze set is een hoogstaand hulpmiddel voor professionals en de veeleisende liefhebbers die eenvoudig mensen, dieren of objecten willen detecteren. Hiermee is het erg geschikt voor bijvoorbeeld airsoft en tactical gebruik, maar ook voor beveiliging, reddingsoperaties, navigatie of bijvoorbeeld natuuronderzoeken. Met behulp van het flip-up systeem op de helm-bridge kunt u de kijker gemakkelijk zijwaarts omhoog flippen. U kunt de warmtebeeldcamera 's nachts, in schemering en overdag gebruiken. Uiteraard kunt u het apparaat ook gewoon in uw hand gebruiken (dus niet gemonteerd aan een helm).

Wilt u echt alles weten over de FLIR Breach warmtebeeldcamera, de helm-bridge of de objectiefbescherming? Bekijk de producten dan via de 'optionele accessoires' of neem contact met ons op.

Levering:

  • 1x FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera
  • 1x Dual helm bridge met Dovetail-aansluiting
  • 1x Mini-Rail Adapter voor Dual Helm Bridge
  • 1x Aluminium (6061) Objectief-Beschermlens
  • 1x Draagtas | Riemholster zwart molle
  • 1x USB-C-kabel
  • 1x CR123A batterij
  • 1x Lensdoek
  • 1x Handleiding

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 3.338,95 voor € 3.299,00


Artikelnummer:Help2473
Merk:HelpFLIR
Type:HelpMonoculair (voor 1 oog)
Detector:Help320x256 VOx (17µm)
Display-kwaliteit:Help1280x960 FLCOS (Quad-VGA)
Lensdiameter:Help9,1mm
Observatiemodi:HelpScouting
Type beeldfocus:HelpFixed Focus
Field of view:Help24x19
Detectiebereik:HelpClose range (max. 200m), Short-range (max. 500m)
Toepassing:HelpAirsoft / Paintbal, Beveiliging, Handsfree, Hulpdiensten, Natuurobservaties, Politie / Defensie
Overige functionaliteiten:HelpMagnetisch kompas, Inclinometer
Kleurpaletten:HelpInstAlert, White Hot, Black Hot, Ironbow, Rainbow, Sepia, Arctic, Outdoor Alert
Geheugencapaciteit:HelpTot 1.000 foto's of 2,5 uur video's
Refresh Rate:Help60 Hz
Opnamefunctie:HelpJa (op de camera zelf)
Vergroting:Help1x tot 4x
Dioptrie instelling:Help-5/+5
Gewicht:Help210 gram (FLIR Breach)
Afmetingen:Help139 x 70 x 49mm (FLIR Breach)
Stroomvoorziening:Help1x CR123A batterij (inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
Garantie:Help3 jaar met geregistreerd product | 10 jaar garantie op de detector

FLIR

De marktleider op het gebied van infraroodcamera's

Wat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera's worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.

Voordelen van warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.
Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien

Direct naar alle producten van FLIR