Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

Importeur van Explorer Cases: direct uit voorraad leverbaar!

Benel is importeur van Explorer Cases en verzorgen de distributie in Nederland. Wij leveren direct uit onze ruime voorraad, zodat je je Explorer Case binnen 24 uur in huis hebt!

Explorer Cases zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden.

Daarnaast zijn de koffers bestendig tegen een temperatuur van -33 tot +90°C. Dit maakt ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld foto-apparatuur, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, enzovoort. 

Een aantal superieure kwaliteiten van de koffers zijn:

Garantie

Explorer Cases wil de meest betrouwbare partner zijn, om apparatuur mee te kunnen nemen onder zware omstandigheden. Daarom kunt u rekenen op "100% garantie voor altijd" tegen het kapot gaan, of defecten van het materiaal*. Het is niet voor niets dat deze koffers voldoen aan de zwaarste militaire standaard kwalificaties.

 *Garantie is alleen op gevallen waarbij geen sprake is van verkeerd gebruik, nalatigheid of een ongeluk. De garantie geldt alleen op de koffers, niet op de inhoud.

De koffers

Er zijn 26 maten verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, oranje en groen. U kunt kiezen voor een koffer met plukfoam, zodat u de koffer volledig naar eigen inzicht kunt indelen door stroken foam uit de koffer te halen. Maar ook een lege koffer kan aangeschaft worden, waar eventueel nog weer een tas met verdelervakken voor te verkrijgen is. Explorer Cases heeft het ruimste aanbod met de meeste accessoires.