Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

Maak extra omzet met ons dealer afhaalsysteem!

Benel is één van de grootste aanbieders op het gebied van fotostudio apparatuur, camera accessoires, en optische artikelen zoals verrekijkers, telescopen, spottingscopes, nachtkijkers en microscopen.

Wij leveren al ruim 25 jaar als distributeur aan het retailkanaal en als groothandel aan ondernemers/vakgebruikers. Sinds enkele jaren kunnen ook consumenten bij ons bestellen. Dit gaat dan niet rechtstreeks, maar via ons uitgebreide netwerk van dealers/retailers.

Het zal u niet ontgaan zijn dat consumenten meer en meer via internet bestellen en dat de bestedingen op internet nog steeds hand over hand toenemen. Ook wij zien iedere week een stijgend aantal consumenten op onze site die producten laten afleveren bij een dealer in hun buurt om het vervolgens daar te kunnen kopen.

Dealer Dropoff Systeem

Hoe werkt het?

Onze site toont ruim 4000 producten die u natuurlijk onmogelijk allemaal in het assortiment heeft, laat staan in de winkel heeft staan.De consument kan deze artikelen wèl bestellen in onze webshop. Consumenten zien op onze website verkoopprijzen.

De consument betaalt het product niet aan ons, maar hij kiest aan het einde van het bestelproces een dealer als afhaalpunt. Hij krijgt dan een overzicht te zien met mogelijke afhaalpunten in zijn regio om zijn bestelling af te halen en te betalen. Als hij u kiest als afhaalpunt, krijgt u een e-mail. Hierin wordt u gevraagd twee dingen te doen:

1. bel of mail Benel dat deze levering akkoord is.
2. bel of mail de consument dat de levering akkoord is.

De klant komt dan bij u in de winkel om zijn bestelling af te halen en te betalen.

Dealer worden?

U ziet het: het kost heel weinig moeite en u kunt een afhaalpunt worden voor ruim 4000 artikelen op het gebied van fotostudio en/of optiek. Een mooie gelegenheid om uw omzet te verhogen dus!

Als u dus nog geen dealer (afhaalpunt) bent op onze site, en u wilt dit wel worden, geef dit dan aan ons door! U kunt hier zien of u al als dealer op de site vermeld staat.

Wat wordt van u verwacht