Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

Artikelmutaties / EOL

Benèl biedt u als klant de volgende mogelijkheden om uw assortiment up-to-date te houden.

1) Opruiming
Met zo'n groot productassortiment, kan het niet anders dan dat Benel ook regelmatig de bezem door het assortiment haalt. Bestaande artikelen worden vervangen door nieuwere versies of komen niet meer terug. Ook producten die bijvoorbeeld als demo-model zijn gebruikt tijdens een van de vele beurzen waar Benel vertegenwoordigd is, kunnen nog prima ingezet worden. Deze producten vindt u allemaal terug in onze categorie opruiming.

2) Prijslijst
Om snel inzicht te krijgen in de prijs van een product of als u wilt weten of een bepaald product nog op voorraad is, kunt u uw persoonlijke prijslijst raadplegen. Deze kunt u downloaden na inlog onder "Mijn gegevens" en dan het tabblad "Welkom". In deze prijslijst vindt u per product een voorraadstatus, de inkoopprijs die u betaalt (exclusief BTW) en de verkoopprijs die u kunt hanteren voor uw consument (inclusief BTW).

3) CSV bestand
Als u productmutaties automatisch wenst te ontvangen, dan dient u zich hiervoor aan te melden alvorens het CSV bestand zichtbaar wordt na inlog. Dit is een bestand waarmee u geautomatiseerd uw productinformatie eenvoudig kunt bijwerken. Zo geeft het bestand informatie over prijzen, voorraden, levertijden, producten, etc.
Het CSV bestand wordt automatisch 1x per dag ververst (8:00 MA t/m VR). Na inlog kunt u via "Mijn gegevens" en dan het tabblad "Welkom" uw persoonlijke CSV bestand downloaden, of u kunt een automatische import aanvragen. Neem contact met ons op voor meer informatie, telefoonnummer: 0528-234828.

4) EOL (End Of Life)

Door op onderstaande button te drukken kunt u eenvoudig een Excel bestand downloaden met daarin een overzicht van producten die uitgelopen zijn in het afgelopen jaar. Klik op de button "EOL" om het bestand naar uw computer te downloaden. Dit bestand wordt gedownload in CSV formaat, hierdoor kunt u gemakkelijk uw gegevens bijwerken.