Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f Orangemonkie Foldio360 Smart Dome
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Orangemonkie Foldio360 Smart Dome

De Foldio360 Smart Dome van Orangemonkie is een complete 360 graden studio, waarmee u moeiteloos professionele packshots en 360-opnames maakt van uw producten. U kunt foto’s maken van objecten tot 15x15x15 cm. De ronde vorm van de Foldio360 zorgt voor een optimale reflectie en goede verspreiding van het licht. U gebruikt de Smart Dome om met uw smartphone of DSLR-camera productopnames te maken met een egale witte achtergrond. U bedient de verlichting en het ingebouwde draaiplateau met de smartphone-app (iPhone en Android) of software voor macOS.

De stappen op een rij:

1. Maak opnamen met uw DSLR-camera, smartphone of pc.
2. Bewerk foto's met de Foldio360 app of PC360 software.
3. Exporteer als JPG, PNG, HTML of MP4 bestanden.

Mogelijkheden Smart Dome

Aan zowel de voor- als bovenzijde van de Smart Dome vindt u een opening. Dit maakt het mogelijk om zowel opnames te maken van producten welke u plat op het draaiplateau legt, via de bovenzijde, als producten die rechtop staan, via de voorzijde. Er is een losse smartphonehouder beschikbaar (zie optionele accessoires) waarmee u eenvoudig foto’s uit de juiste hoek maakt. Aan de bovenzijde vindt u twee flexibele clipjes om (bijvoorbeeld) een ketting te bevestigen.

Draaiplateau Smart Dome

In de Smart Dome bevindt zich een draaiplateau van Ø 22 cm. Hierop plaatst u producten tot maximaal 2,8 kg. Afhankelijk van de – in de app gekozen – modus stopt het draaiplateau telkens even wanneer de foto gemaakt wordt of blijft deze continu draaien in de video-modus.

Ledverlichting Smart Dome

Verborgen achter de wanden van de Smart Dome bevinden zich maar liefst 258 led-lampjes, welke zorgen voor een diffuus-verlichte omgeving. Dit zorgt ervoor dat u producten met zo weinig mogelijk schaduw vastlegt en ze er natuurlijk uitzien. Er zijn 129 warme leds (2300K) en 129 koude leds (5600K) aanwezig. Zo kunt u de kleurtemperatuur eenvoudig aanpassen op basis van eventueel omgevingslicht. De CRI-waarde is 95+, wat zorgt voor een natuurlijke weergave van de kleuren van het product. Het draaiplateau en de verlichting worden van stroom voorzien met de meegeleverde adapter (12v 4A).

Aansluitingen Smart Dome

Op de achterzijde van de Smart Dome bevinden zich drie aansluitingen:

- 2.5 mm poort, voor verbinding met een camera
- Stroompoort, voor de meegeleverde adapter
- Micro-usb, voor interne doeleinden (niet in gebruik)

Apparatuur verbinden

Zo verbindt u de apparatuur:

Bediening met smartphone-app:

De Smart Dome staat via Bluetooth in verbinding met uw smartphone. Wanneer u in plaats van de smartphone-camera uw DSLR-camera wilt gebruiken om foto’s te maken, kunt u deze op twee manieren verbinden met de Smart Dome. De Smart Dome heeft een ingebouwde infrarood-zender die een camera met ingebouwde infrarood-ontvanger kan triggeren (Canon, Nikon, Pentax en Sony). Mocht uw camera geen infrarood-ontvanger hebben, kunt u de Smart Dome ook met een geschikte 2.5mm kabel verbinden met uw camera (elders verkrijgbaar).

Bediening met macOS

Wanneer u de Smart Dome met de software voor macOS gebruikt, staat de Smart Dome via Bluetooth in verbinding met uw computer. Uw camera verbindt u met een usb-kabel met uw computer. Op deze manier kan uw computer de verlichting en het draaiplateau besturen en op het juiste moment uw camera triggeren.

Toepassing Smart Dome

Wanneer u op een professionele manier wilt starten met het maken van packshots, video’s en 360-spins van producten tot 15x15x15 cm, is de Smart Dome de ideale oplossing. Een perfect hulpmiddel voor eigenaren van webwinkels of andere werkzaamheden waarbij u objecten wilt fotograferen met telkens goede lichtomstandigheden.

 

Levering:

  • 1x Foldio 360 Smart Dome
  • 1x Top-cover
  • 1x Front cover
  • 1x Inlay voor front cover
  • 3x Poot (één met schroefdraad voor Smartphone Mount Kit)
  • 1x Stroomadapter
  • 4x Stopcontactadapter (EU, UK, USA, CN)
  • 1x Gebruiksaanwijzing (EN)
  • 1x Verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 449,00


Artikelnummer:Help291655
Merk:HelpOrangemonkie
Gewicht:Help11 kg
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Lichtbron:HelpLed
Max. centrale gewicht:Help2,8 kg
Draaischijf:HelpØ 22 cm
Bijlage:PDF bestandDownload. smartdome instructioneng
Bijlage 2:PDF bestandDownload. pc360 installation user guide english
Bijlage 3:PDF bestandDownload. dejuwelier 6 2021 smartdome

Met de producten van Orangemonkie haalt u uw eigen kleine 360 graden-studio in huis. De populaire Foldio- en Smart Dome sets zorgen ervoor dat u over alle accessoires beschikt om (kleinere) producten in 360 graden rondom te kunnen fotograferen, met egaal witte achtergrond. De draaiplateaus kunt u met uw smartphone bedienen en foto’s kunt u automatisch opslaan. Met behulp van gratis software creëert u eenvoudig 360 graden “spins”. Ideaal wanneer u uw producten op een moderne en onderscheidende wijze in uw webshop wilt presenteren. 360 graden fotografie is de toekomst!

 

 
ORANGEMONKIE in het kort:

• Uiterst geschikt voor productfotografie van bijvoorbeeld sieraden, horloges en brillen
• De compacte oplossing om kleinere producten in 360 graden rondom te fotograferen
• Eenvoudig 360 graden “spins” creëren met eenvoudig te begrijpen software
• Compatibel met uw smartphone (iOS en Android) en vele DSLR-camera’s
• Op artikelen van Orangemonkie bieden wij 2 jaar garantie

Bekijk hier alle producten van Orangemonkie.