Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Photorobot Case 1300
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Photorobot Case 1300

De Case van Photorobot is een compact en draagbaar apparaat dat gebruikt wordt voor het maken van vrijstaande, professionele packshots en 360° opnames. Het is al mogelijk om een complete 360-spin te maken in een ultrasnelle 2,1 seconden. Met een optische glasplaat en een diffuus-achtergrond kan het gefotografeerde voorwerp van alle kanten worden belicht. De Case kan dus op natuurlijke wijze schaduwvrije kwaliteitsfoto’s maken, inclusief betrouwbare achtergrondverwijdering.

Slimme software Case

De Controls-software wordt gebruikt om (eventueel op afstand) de hele werkplek te bedienen (robots, camera's, verlichting) en zorgt ook voor het beheer van de workflow en de nabewerking. U bedient de Case met software op o.a. macOS en Windows. De eenvoudige gebruikersinterface en een breed scala aan slimme functies, zoals automatische achtergrondverwijdering, bieden een eenvoudige oplossing voor het automatiseren van productfotografie. Iedereen kan een uitstekende productfoto maken binnen een paar seconden.

De Case is gemaakt voor efficiënte professionals

De Case en bijbehorende software is gemaakt om overzichtelijk, snel en efficiënt te werken. U produceert non-stop opnames en kunt met een team van meerdere mensen werken aan de voorbereiding, het maken van de opnames en nabewerking. Handige presets, workflows en automatische koppelingen maken het mogelijk om achter elkaar door producten op een perfecte manier te fotograferen.

Ingebouwde laser Case

Een ingebouwde laser geeft het midden van het draaiplateau aan, waardoor u producten eenvoudig om hun as laat draaien. Mocht een product toch een keer niet perfect in het midden staan, past de software (automatisch) binnen een paar seconden het middenpunt van alle foto’s aan.

Toepassing Case

Wanneer u snelle packshots en 360-spins wilt maken met altijd de juiste achtergrondverwijdering en zonder technische kennis, is de Case een ideale oplossing. Op het draaiplateau van Ø 130 cm kunt u objecten tot circa 80x80x80 cm en 40 kg plaatsen.

Opties Case

De Case werkt met Canon EOS-camera’s. Wij adviseren u graag over de aanschaf van een juiste camera en lens. Daarnaast zijn er nog diverse opties en kosten voor het gebruik van de Case. Standaard ontvangt u de Case inclusief achtergrond, draaiplateau, complete flightcase, triggerkabel en één jaar Photorobot premium garantie en support.

- High-end camerastatief: € 385,-
- High-speed flitsers: 3x € 750,-
- Software (lokaal): € 600,- per jaar
- Installatie en uitleg: € 75,- per uur
- Verlenging premium-garantie en support: € 360 per jaar

De levertijd van de Case bedraagt 1 a 2 weken. De Case is beschikbaar voor een demonstratie in Hoogeveen (op afspraak).

Levering:

  • 1x Case
  • 1x Achtergrond
  • 1x Glazen draaiplateau
  • 1x Compleet frame
  • 1x Triggerkabel
  • 1x Eén jaar Photorobot premium garantie en support

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 10.229,00


Artikelnummer:Help291881
Merk:HelpPhotorobot
Afmetingen:Help98 × 96 × 34 cm
Gewicht:Help114 kg
Stroomvoorziening:HelpNetstroom
Lichtbron:HelpFlits / LED
Max. centrale gewicht:Help40 kg
Draaischijf:HelpØ 130 cm

Photorobot

Photorobot

Photorobot, gevestigd in Tsjechië, is een hardware- en softwarefabrikant voor 360 graden productfoto oplossingen. "We design, develop and manufacture original photo equipment that simplifies product photography and video shooting." Benel is sinds enkele jaren officieel distributeur van Photorobot.

Direct naar het Photorobot aanbod

 

Photorobot