Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Falcon Eyes Achtergrond Systeem met Verlichting 12x28W
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Achtergrond Systeem met Verlichting 12x28W

Deze set van Falcon Eyes bestaat uit verlichting samen met een achtergrondsysteem en een Arctic White achtergrondrol.

Verlichting

De twee lamphouders LHD-B628FS worden geleverd met zes spiraallampen van 28W (per lamp; vergelijkbaar met 6 x 140W) en twee grote 60cm softboxen. Deze set is daardoor geschikt voor video en productfotografie. Deze daglichtlampen hebben een kleurtemperatuur van 5500 Kelvin. De octabox wordt gekoppeld aan het frame van de lamp. Deze set past op ieder universeel lampstatief. Voor deze set is een reflector los verkrijgbaar, deze kunt u vinden bij de optionele accessoires. Naast de meegeleverde 28W lampen kunt u tevens in de lamp 40W, 55W, 70W en 85W lampen monteren, zie: "Optionele Accessoires".

De meegeleverde universele lampstatieven W806 (114-260 cm) zijn stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen.
Bovenop bevindt zich een spigotaansluiting waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen. De secties hebben een diameter van 29, 25 en 21 millimeter.

Achtergrondsysteem

Dit stevige achtergrondsysteem B-7810 bestaat uit twee statieven met grote spreidstand en een telescopische dwarsligger met een minimale lengte van 1 meter en een maximale lengte van 3,05 meter.
Dit systeem kan gebruikt worden in combinatie met zowel een achtergronddoek als ook achtergrond papier en vinyl rollen. Het is aan te raden om ook de CL-CLIP 3 aan te schaffen (zie optionele accesoires) om zo de rollen of doeken te kunnen klemmen aan de dwarsligger. Met enkele upgrades (zie optionele accessoires) kunt u dit systeem uitbreiden om zo meerdere rollen aan het systeem te kunnen ophangen. Er worden twee rolhouders geleverd. Bij de rolhouder zonder ketting vindt u een draaiknop waarmee u kunt instellen hoe licht of zwaar het papier afrolt. Op de laatste foto ziet u de draaiknop.

Deze set wordt geleverd inclusief een achtergrond rol papier in arctic white 2,75 x 11 m. De achtergrond rollen papier van Falcon Eyes zijn van zeer goede kwaliteit. Falcon Eyes heeft een assortiment van 27 verschillende kleuren, verkrijgbaar in verschillende maten. Een papierrol is niet alleen een voordelige vervanger voor achtergronddoeken, het vormt bovendien een vlakke en egale achtergrond. Alle Falcon Eyes rollen worden geleverd op een stevige koker, die u gemakkelijk op een achtergrondsysteem kunt plaatsen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor lange pakketten zijn binnen Nederland €15 (ex btw). Dit betekent dus dat u voor bundels 1, 2 of 3 achtergrondrollen €15 verzendkosten betaalt per bundel.
Wanneer de achtergrondrollen per 4 stuks worden gebundeld is de verzending binnen Nederland gratis.
Voor tarieven in het buitenland, neem contact op.

Toepassing

Deze set is universeel inzetbaar, bijvoorbeeld voor product-, portret- of modelfotografie. De spiraallampen worden nauwelijks warm, daardoor heeft de set geen motorkoeling nodig. Dat maakt deze set dus bijzonder geschikt voor video.

Levering:

  • 2 x Lamphouder LHD-B628FS
  • 2 x Softbox 60x60cm
  • 12 x Spiraallamp 28W
  • 2 x Lamp statief W806 (114-260 cm)
  • 2 x Statief I-2601 (260 cm hoog)
  • 1x Telescopische dwarsligger CB-3050-3
  • 1 x Tas
  • 1 x Achtergrondpapier 01 Arctic White 2,75 x 11 m

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 432,85 voor € 399,00


Artikelnummer:Help2209
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpOverige
Geschikt voor:HelpAchtergrond Papier, Achtergrond Vinyl
Aantal rollen:Help1

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod