Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes LED Daglichtlamp 12W E27 ML-LED12
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes LED Daglichtlamp 12W E27 ML-LED12

De Falcon Eyes ML-LED12 is een LED daglichtlamp met een vermogen van 12W en een kleurtemperatuur van 5500-5700K. De lamp beschikt over een E27 fitting.
De behuizing is gemaakt van stevig kunststof waardoor deze lamp veiliger te transporteren is dan een traditionele fluorescentie lamp.

Energiezuinig

Deze energiezuinige LED lamp voor binnengebruik heeft een CRI waarde van 95, waardoor de kleurweergave van het belichte object uitermate goed is. De lamp heeft een gemiddelde levensduur van circa 50.000 branduren. De afmeting van de lamp is Ø68 x 126 mm en gewicht is slechts 0,1 kg.

Gebruik 

Dankzij de E27 fitting past deze lamp in vrijwel alle gangbare lamphouders. Dankzij de vorm van de lamp wordt het licht meer gebundeld. Waar de traditionele spiraallampen het licht naar alle kanten verspreiden, bundelt deze lamp het licht meer naar voren toe. Hierdoor is de lichtopbrengst een stuk hoger. De ledlamp is niet dimbaar.

Vermogen 

Het vermogen van deze LED lamp is 12W. Om dit te kunnen vergelijken met fluorescentielampen moet het vermogen met 2,4 vermenigvuldigd worden. Daardoor is deze 12W LED lamp dus te vergelijken met een 28W fluorescentielamp. Dit verschilt uiteraard per merk, waardoor deze omrekenfactor niet voor alle lampen en merken toepasbaar is.
Het vermogen van een fluorescentie (spiraal)lamp kan met een factor 5 vermenigvuldigd worden, om het zo te kunnen vergelijken met de opbrengst van een traditionele gloeilamp. Het vermogen van deze ML-LED12 is dus vergelijkbaar met een 140W gloeilamp. De beste manier om de lichtopbrengst te vergelijken is echter door middel van de LUX waarde per lamp, deze is te vinden bij de specificaties.

Levering:

  • 1 x LED Daglichtlamp ML-LED12
  • 1 x Kleurenverpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 9 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 17,95


Artikelnummer:Help293070
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED lamp
Bekleding binnenkant:HelpE27
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help1420
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help325
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help85,9

Als één van de grootste spelers in Europa op gebied van verlichting voor foto en video mag FALCON EYES absoluut niet ontbreken. Met een compleet assortiment LED-verlichting, studioflitsers en accessoires biedt Falcon Eyes alles om uw professionele studio compleet te maken. Het brede assortiment omvat bijvoorbeeld vele verschillende LED-lampen: van krachtige softlampen tot flexibele LED-panelen en van low-budget ringlampen tot professionele RGB-panelen. Maar ook voor flitsverlichting, achtergrondpapier, softboxen en statieven heeft Falcon Eyes voor u de oplossing. 
Falcon Eyes

 

 

 

 

 FALCON EYES in het kort: 

• Compleet assortiment producten om uw (professionele) studio in te richten
• Moderne lijn LED-verlichting: bi-color, RGB, thema-effecten en te bedienen met smartphone
• Geschikt voor foto- en videoregistraties in uw studio én op locatie
• Wij verkopen Falcon Eyes al meer dan 25 jaar
• Op artikelen van Falcon Eyes bieden wij 2 jaar garantie