Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramCombi-Actie
f Linkstar Daglicht Set 2x85W met 2 Achtergronden
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Daglicht Set 2x85W met 2 Achtergronden

Deze linkstar daglichtset bestaat uit twee 85 watt daglichtlampen met lamphouders en statieven. Daarnaast ontvangt u een achtergrondsysteem met zowel een witte als zwarte doek van 2x3 meter. Bij de optionele accessoires vindt u alle losse artikelen, om de details en specificaties te bekijken.

Toepassing Linkstar Daglicht Set 2x85W met 2 Achtergronden

Wanneer u opnames van uzelf wilt maken met een egale zwarte of witte achtergrond, is de Linkstar Daglicht Set 2x85W met 2 Achtergronden ideaal. Naast het bestaande licht in een ruimte zorgen de 85 watt daglichtlampen voor een aanvulling, waardoor u extra mooi in beeld bent.

Levering:

  • 1x BS-2431 achtergrondsysteem
  • 1x Achtergronddoek wit 2x3m BCP-01
  • 1x Achtergronddoek zwart 2x3m BCP-02
  • 2x Lamphouder RH-01
  • 2x Spiraallamp 85W
  • 2x Flitsparaplu UR-32T
  • 2x Lampstatief I-2001

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 259,45 voor € 179,00


Artikelnummer:Help2393
Merk:HelpLinkstar

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.