Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTE VERTALEN
f Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3

De Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Set P-5AD-K3 is dé complete set met alles dat u nodig heeft om het perfecte, krachtige licht te creëren voor uw opname. Inclusief drie compacte LED fresnel-lampen, met voor iedere lamp de benodigde accessoires, en een transportkoffer op wielen op het geheel in te verplaatsen.

Het vermogen van 50W wordt dankzij het fresnel-filter optimaal benut, waardoor er een mooie, sterke lichtbundel kan worden gecreëerd. Dankzij dit filter beschikt u tevens over het bereik en de lichtbundel van traditionele continuverlichting, maar dan zonder de warmte, omvang en het gewicht die traditionele verlichting of spotlights met zich mee brengen. Zowel het vermogen als de kleurtemperatuur (3000K-5600K) is traploos instelbaar. Daarbij kunt u vertrouwen over een CRI-waarde (kleurechtheid) van maar liefst 97, dankzij een speciale LED-chip die in de lamp geïntegreerd is. Middels de oranje draairing kunt u tevens de lichtspreiding aanpassen van 12° tot 44°. Tevens kunt u nog vele lichteffecten toepassen met behulp van bijvoorbeeld de Falcon Eyes Accessoireset LA-K7 (zie optionele accessoires).

Op de control unit bevindt zich een V-mount-aansluiting, maar u kunt de controllers ook aansturen met NP-F accu's via de inbegrepen accu-adapters. Zodoende kunt u de set zowel in uw studio als op locatie gebruiken. De lampen worden geleverd in een L-bracket, waarmee u de LED-fresnels in uw hand kunt gebruiken maar uiteraard ook op een statief kunt plaatsen (via het female schroefdraad aan de onderzijde). Het geheel neemt u eenvoudig mee in de meegeleverde transportkoffer op wielen. De vakken in de rolkoffer zijn voorzien van foam en zodanig ingericht dat alle lampen en accessoires veilig op hun plek blijven tijdens transport.

Toepassing Falcon Eyes Bi-Color Mini LED Fresnel Kit P-5AD-K3

Vanwege zijn compacte omvang en het vermogen is de set enorm handig voor gebruik tijdens bijvoorbeeld ENG-producties (producties op locatie), kleine studio’s en interviews. Maar ook bij newborn-shoots, waar baby’s geen last hebben van felle flitsen, is de P-5AD-K3 een goede oplossing. Standaard werkt de LED-lamp op 230V, maar u kunt de lampen dus ook via optioneel verkrijgbare accu's gebruiken. U kunt de P-5AD op afstand bedienen met de RC-6 afstandsbediening, welke u vindt bij de optionele accessoires.

Levering:

  • 3x Falcon Eyes Mini LED Fresnel P-5AD
  • 3x Verstelbare L-bracket
  • 3x Kleppenset
  • 3x Control unit met V-mount aansluiting
  • 3x Falcon Eyes AD-PS1 Accu-adapter (V-mount naar NP-F)
  • 3x Stroomkabel met netstroomadapter
  • 3x Stroomadapter
  • 3x Antenne
  • 1x Transportkoffer op wielen (met opvul-foam)
  • 1x Handleiding

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.399,00


Artikelnummer:Help290862
Merk:HelpFalcon Eyes
Type:HelpLED lamp op accu, LED lamp op netstroom
Aantal LED's:Help1
Vermogen:Help50W
Instelbaarheid:HelpTraploos instelbaar
Afmetingen:Help23,4x14,5 cm (fresnel) | 63x41x34 cm (transportkoffer)
Gewicht:Help1,7 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:Help5010 (Flood) / 17200 (Focus)
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:Help1270 (Flood) / 5410 (Focus)
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:Help326 (Flood) / 1390 (Focus)
Toepassing:Help230V netstroom | V-Mount Accu | NP-F Accu
Stroomvoorziening:Help4
Kleurtemperatuur:Help3000K-5600K
CRI (Ra):Help98

Falcon Eyes

Falcon Eyes, al ruim 20 jaar een begrip!

Falcon Eyes werd in 1993 opgericht in Hong Kong en maakt voordelige fotostudio apparatuur van hoge kwaliteit. Benèl verzorgt al ruim 20 jaar de distributie van Falcon Eyes studioflitsers, daglichtlampen en achtergronden door heel Europa.

Groot assortiment

Falcon Eyes biedt alles voor de professionele fotostudio behalve de camera en lens. Het brede en diepe assortiment bevat tevens een een aantal productenseries voor de amateurfotograaf. Hierdoor spreekt Falcon Eyes iedereen aan die met fotografie bezig is, van hobbyist tot professional.

Direct naar het Falcon Eyes aanbod